2013. október 19., szombat

Újabb MU blama, ezúttal az Old Traffordon

Tovább vajúdik a Manchester United a bajnokságban, Moyes tanítványai ezúttal a szezon meglepetéscsapata a Southampton ellen vesztettek nagyon fontos bajnoki pontokat, ezzel pedig az éllovasok előnye ismét nőtt. Győzni tudott az Everton és a Chelsea, Gera nélkül ikszelt a West Brom.  

Manchester United - Southampton 1-1 (1-0)
G: Van Perise (26.) ill. Lallana (89.)

Hiába szerzett vezetést Robin van Persie egyéni megmozdulását követően a United, a végjátékban jött Lallana és döntetlenre mentette a meccset csapatának. A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy többet birtokolta a labdát a Southampton és bizony a kapura is veszélyesebbek voltak. Az eredménnyel a vendégek természetesen nagyon elégedettek lehetnek, míg aVörös Ördögök nyolc forsuló után a nyolcadikok és ez még lehet rosszabb, ha holnap nyer az Aston Villa. A hátrány az éllovassal szemben immáron nyolc pont, mely tetemesnek mondható.

Everton - Hull City (2-1 (1-1)
G: Mirallas (8.), Pienaar (57.) ill. Sagbo (30.)

Győzelemmel folytatta bajnoki menetelését az Everton, maely a Hull elleni győzelemmel feledtette a Manchester City elleni fiaskót. Mezőnyben jobbnak bizonyultak a hazaiak, akik Mirallas révén hamar veeztést szereztek, majd a három pontról Pienaar döntött. A vendégek egy ízben találtak kaput, abból azonban gól lett.

Swansea City - Sunderland 4-0 (0-0)
G: Bardsley (57.-öngól), De Guzman (58.), Wilfried (64-öngól), Fletcher (80.-öngól)

Micsoda meccs! Igazi flúgos futam, melyen két gólt is szerzett a Sunderland, a nevük mellett a végén még is nulla szerepelt. A sereghajtó a Swansea otthonában vendégszerepelt és egy gól nélküli első félidőt követően beindultak a történések. Előbb Bardsley  öngóljával szereztek vezetést a hazaiak, majd De Guzman szerezte a walesi csapat egyetlen akciógólját. A 64. percben aztán Wilfried értékesített egy büntetőt. Tíz perccel a vége előtt keretbe foglalta a félidőt a Sunderland, Fletcher vétett újabb öngólt.

Stoke City - West Brom 0-0 (0-0)

Igen csak kiegyenlített meccse vívott a két csapat, melynek végén pontosztozkodás született, a szurkolók pedig nem láthattak gólt. A két csapat kezdő tizenegyében mindössze négy angol kapott helyet...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése