2012. október 7., vasárnap

PSG: Ancelotti üzent Mourinhonak a kispadot illetően, fonódnak a szálak rendesen...

Mint az ismeretes, sokan úgy vélik ez Mourinho utolsó szezonja a Real Madrid kispadján és a szezon végén elhagyja a Királyi Gárdát. A portugál tréner már négy országban nyert bajnoki címet és azt sem zárta ki, hogy megtegye ezt egy ötödikben is. 

"Bajnoki címre törni egy új országban, az motiválna engem. Négy országban már voltam bajnok, miért ne lehetnék egy ötödikben is"- Ezt a választ adta a portugál tréner a BelnSport francia sportcsatorna egyik kérdésére és ezt követően megjegyezte, hogy "még" nincs rá szüksége a PSG-nek, jelenlegi edzője álltal jó kezekben van a klub.

Erre a nyilatkozatra a PSG trénere Carlo Ancelotti már reagált is a következő képen - "Itt képzelem el a jövőmet, nem gondolok váltásra, Mourinhónak sokat kell várnia. Jól érzem magam Párizsban, a játékosokkal, a szurkolókkal és a klubbal is jó a kapcsolatom."

Sokan azt rebesgetik, ezt a szezont követően Mourinho a Premier League egyik csapatának kispadjára ül majd le, de ismerjük már a portugált, szereti a kihívásokat, a PSG pedig pont egy ilyen csapat lehet. Az anyagi feltételek nem igazán ismernek határokat, olyan csapatot alakíthatna, amilyent csak akar. Nem is igazán a francia bajnoki cím lenne a kihívás, hanem inkább egy BL győzelem a PSG együttesével.

Szerző: Őszi Ádám