2013. október 19., szombat

La Liga: Tata Martino az Osasuna ellen megismerte a pontvesztés fogalmát

Nem tett jót a válogatott szünet az FC Barcelonának, a katalán játékosok igen fásultan léptek pályára az Osasuna ellen, többükön már az első játékrészben a fáradtság jelei mutatkoztak. A katalánok elszenvedték első pontvesztésüket, üröm az örömben, hogy Messi visszatért és játszott egy keveset. Minden volt ez, csak nem jó előjel a Real elleni derbi előtt.  

A mérkőzés jeles nap volt a katalán hívek számára, ugyanis Puyol hosszú kihagyást követően kezdőként tért vissza, ám visszatérését a túloldalon hamar beárnyékolta egy térdsérülés, az Osasuna labdarúgója Sisi hat perc játékot követően nem tudta folytatni. A pálya majd hogy nem felbillent, ami a labdabirtoklást illette, de a padon helyet foglaló Messi nélkül ezúttal nem volt az igazi, valami nagyon hiányzott a Barcelonából. Kevés volt a lövés és a próbálkozás vendég részről, míg a hazaiak egyetlen egyszer sem találtak kaput az első félidőben.

A második játékrészben aztán magasabb fokozatba kapcsoltak Iniestáék, azonban ez is kevésnek bizonyult, ma ennyi volt a csapatban. Fabregas előtt adódott egy nagyobb lehetőség, de kimondott ziccert fel sem jegyezhettünk. A 68. minutumban Xavi helyére érkezett Messi, de mindhiába, ma semmi és senki nem tudott segíteni Tata Martino mester csapatán.

Nyolc megnyert mérkőzést követően pontokat hullajtott a Barcelona, ezzel pedig az új tréner Tata Martino megtudhatta, milyen érzés a pontvesztés a Barca edzőjeként. 

Osasuna - Barcelona 0-0 (0-0)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése