2013. december 30., hétfő

Freestyle EB-n szereplő fiatal tehetséggel kezdheti meg az MTK az új évet

A külföldi próbajáték nem jött össze, így ezen álom egyenlőre a feledésbe merült, háttérbe szorul. Korábban már bemutattuk Ujvári Izabellát, aki azóta szerepelt a freestyle EB-n. Teljesítménye, illetve híre az MTK vezetőedzőjéhez Medgyes Péterhez is elért, aki edzésre invitálta a fiatal tehetséget. 

A korábban az atlétika terén szép eredményeket elérő leányzó új szerelmet talált magának és a labdáé lett a főszerep. Egészen eddig nem játszott profi felnőtt együttesben, így nem rendelkezik szerződéssel, sehova nem kötődik. Korábban a Bayern München női csapatához invitálták próbajátékra, ám sérülés miatt a németországi út álom maradt, ahogyan az idei lipcsei próbálkozás is dugába dőlt.

Izabellát Kovács Péter invitálta a női freestyle EB-re, mely Budapesten került megrendezésre. A nívós mezőnyben szépen szerepelt a fiatal magyar tehetség és ötödik helyezést ért el.

A híre megelőzte őt, és nagyszerű lehetőséget kapott, az MTK-tól ugyanis felkereste őt Medgyes Péter a közös munka reményében. Edzésre invitálta a Izabellát, aki oldalunknak elmondta, hogy remek lehetőségnek tartja a magyar bajnokot és természetesen igent mondott, így ott lesz január 8-án a csapat első edzésén. A közös munka tehát nemsokára megkezdődik, a folytatásról pedig majd a felek a későbbiekben döntenek.

Őszi Ádám