2015. április 2., csütörtök

Bemutatták az új Fradi-sast! - Nevetség tárgyává válik a klub...

Pár nappal korábban bejelentették, hogy új, modern kabalafigurát kap a Ferencváros, s ezzel egyidejűleg elbocsátották az egyébként ingyen tevékenykedő, a meccsekre saját pénzén utazó kabalafigurát, mely a klub jelképévé vált röpke 20 esztendő alatt. A lépés nem tetszett az igazi Fradi szurkolóknak, az internetet ellepték a különféle hozzászólások. Általános vélemény volt, hogy mindig azt hiszik, hogy nincs lejjebb, de mégis van...! Ezen tény igazolta önmagát, van lejjebb! Bemutatták az új modern kabalát, melyen nem csak a Fradi Tábor tagjai, de az egész magyar futballtársadalom röhög...

Hogy miért? A szavak helyett inkább beszéljenek a képek. Mindenki döntse el magában, hogy a régi, vagy az új kabala a jobb, azt, hogy milyen irányba halad a Fradi...! A képek után pedig véleményeket olvashattok, szurkolói oldalak, illetve szurkolók kiírását. Megkérdeztünk 10 különféle klub egy-egy szurkolóját, s válaszuknak lényege egytől egyig az volt, hogy ez gáz, ez vicc, ez most komoly!? Azt pedig gondolom írnunk sem kell, hogy a Fradi Tábor tagjai miként reagáltak. Egy két vélemény nyomdapappírt nem tűrt...

- "Most ezen akár röhöghetnék is, ha nem lenne ez az egész a szimbóluma annak, amit a kormány a magyar focival (meg úgy általában az országgal) művel. Valamit, ami ingyen volt, jó volt, de NEM AZ ÖVÉK volt, lecseréltek valamire, ami drága, szar, de AZ ÖVÉK."

Régi Kabalafigura (nem volt elég jó, nem volt elég modern)


Új kabalafigura... Mert ez modern és szép, illik a klubhoz...


Szurkolói hozzászólások cenzúra nélkül:

- "Egyébként mindent elmond a kép a jelenlegi helyzetről!!! Bohoc az üres stadionban!!! " 

- "Ennél még Gedeon 3 megállóval arrébb is nagyobb tiszteletet érdemel" - írta egy szurkoló az MTK kabalafigurájára utalva.

- "(újpestiként ) Ez nevetséges amit csinálnak.. Nem elég,hogy nem járnak meccsre a helyzet miatt még járassák is le a klubot..  Nem irigyellek titeket, ez szörnyű! De mintha direkt csinálnák.  Takarodjanak el ezek a vezetők akiknek csak a pénz számít!"

- "Ez meg mi?Te jó isten.Ezt mennyiért sikerült megtervezni és kivitelezni?Vissza a régit azonnal."

- "Na nebasszamár, ez egy bohóc nem egy sas! Ez lenne modern és menő? Inkább szánalmas és nevetséges. Tönkreteszik teljesen a Ferencvárost! Kubatov és bandája! Remélem a pokol mélyén fogtok megrohadni!"

Őszi Ádám