2013. november 21., csütörtök

Antonio Adán a Serie A-ba szerződött - hivatalos

Mourinho vele pótolta eleinte Casillast, de mikor komolyabbra fordult a helyzet, félredobta őt és jött López. Nem más ő, mint Antonio Adán a Real Madrid saját nevelésű hálóőre, aki nem sok köszönetet kapott a klubtól, most azonban megkezdheti saját karrierjét, egy új életet. 

Ne is bolygassuk a múltat, térjünk a jelenre! Adán szabadúszóként tengette napjait, ugyanis a királyiakkal felbontotta szerződését, úgy döntött, hogy 26 esztendősen védeni akar, ki akar bújni önmaga és mások árnyékából. Nos, több lehetőséget is kapott, ő azonban az olasz Cagliari együttesét választotta, melyben már hétvégén be is mutatkozhat. Az olasz elsőosztályú együttes kapust keresett, ugyanis első számú hálóőre Michael Agazzi  megsérült. A szerződés szezon végéig szól, utána döntenek majd a felek a folytatást illetően. 

Adán a riporterek kérdéseire a következő választ adta - "Két hónapja, amióta elhagytam a Madridot, számos ajánlatot kaptam, de a Cagliarié volt a legmeggyőzőbb. Azonnal igent mondtam, mert úgy gondolom, ez egy ideális klub a számomra karrierem folytatásához. Fejlődni akarok itt."

"Nagyon jó benyomásaim vannak a Cagliariról. Ez egy olyan együttes, amelynek harcos a temperamentuma, és megvan a potenciál benne ahhoz, hogy egy nagyszerű szezonja legyen."

Őszi Ádám

Megtalálták Hart utódját, avagy bombaüzlet ingyen?

Nem áll jól Joe Hart szénája a Manchester City együttesénél, nem elég, hogy kiszorult a kezdőből, de a sajtó szerint folyamatosan az utódját keresik! Az Evening Standard újabb jelöltet mutatott be. 

Az utóbbi hetekben rossz formája miatt a román Costel Pantilimon védte a "Polgárok" kapuját, Hart pedig még az angol válogatott kapitányától is ultimátumot kapott. Eközben Iker Casillas és Victor Valdes neve is összeboronálódott a manchesteri csapattal, most pedig íme egy újabb hálóőr, egy reálisabbnak tűnő üzlet. 

Végy brazil válogatott hálóőrt ingyen! Avagy a hírek szerint a QPR mellőzött hálóőre Júlio César lesz a megoldás Manuel Pellegrini mester számára. A brazil válogatott kapuőre egyetlen percet sem kapott csapatában, edzője pedig közölte, hogy ingyen távozhat a csapattól, ezáltal egy fityinget sem kellene a játékjogáért fizetni, csupán a szerződés egyes pontjaiban kellene megegyezniük a feleknek.

Ez César számára is remek ugródeszka lehetne, hiszen nem szeretné elveszteni pozícióját a Selecao kapujában, ehhez azonban folyamatos játéklehetőségre lesz szüksége. Egy biztos, Júlio a télen új klubot keres.

Őszi Ádám

Újabb francia válogatott szerződhet a Premier Leaguebe

Igen szép francia különítménye van már így is az angol labdarúgó bajnokságnak, ez a szám pedig úgy tűnik, a télen nőhet, ugyanis Bafétimbi Gomis képviselője elmondása szerint több klubbal is tárgyalnak. 

A nyáron az angol-francia csapat a Newcastle szerette volna megszerezni a Lyon támadóját, ám ekkor nem sikerült nyélbe ütni az üzletet, így Haidara, Debuchy, Cabaye, Sissoko, Marveaux, Ben Arfa, Obertan és Rémy után nem lett újabb gall játékosuk a "Szarkáknak".

Gomis képviselője Francesco Di Frisco a következő képen nyilatkozott - "Közel áll a Premier League-be igazoláshoz - tárgyalásban állunk több klubbal is"  - ezen szavakból azonban nem derült ki, hogy a Newcastle harcban áll-e a játékjogért.

A 28 esztendős támadó korábban a St.-Étienne szurkolóinak kedvence volt, míg nem 2009-ben a Lyon együttesébe szerződött. Az idei szezon azonban nem róla szól, illetve a korábbi francia sztárcsapat sem tündököl. elvesztette régi fényét. Gomis az egész szezont tekintve 3 gólnál tart, míg piaci értékét a transfermarkt.de 10 millió euróra becsli. Szerződése jövő nyáron lejár, így ha pénzt akar látni belőle csapata, akkor télen cselekedniük kell.

Őszi Ádám