2014. július 31., csütörtök

Bajner aláírt új klubjához - hivatalos

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championshipben) folytatja pályafutását Bajner Bálint a Borussia Dortmund ex-labdarúgója. 

A BVB-vel, illetve annak második csapatával két év után szakító magyar támadó a tavalyi szezonban a rájátszásról négy ponttal lecsúszó Ipswich Town gárdájánál járt próbajátékon, teljesítményével pedig meggyőzte Mick McCarthy vezetőedzőt. A 23 éves gólfelelős a Southend elleni felkészülési mérkőzésen, melyet 2-1-re megnyert újdonsült csapata, gólt és gólpasszt jegyzett. A klub egy esztendőre szóló kontraktust kínált, melyre Bajner rábólintott.

"Volt egy lehetőségem, hogy megmutassam a képességeimet az Ipswich menedzserének. Próbáltam a legjobb formámat nyújtani, és felkészülési meccsen sikerült gólt rúgnom, gólpasszt adnom. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ideszerződnöm" - olvasható Bajner nyilatkozata az Ipswich hivatalos weboldalán, ahol bemutatták új szerzeményüket.

Reméljük, a nyilatkozatokat és az üres szavakat immáron felváltják a tettek és jó, örömteli híreket hallunk Angliából, bajner teljesítményét illetően.

Arrow

Keita: "Pepe viselkedése elfogadhatatlan..." - kiborult a bili

Mint ismeretes, a Bajnokok Kupája két nappal ezelőtti összecsapásán elszabadultak az indulatok a Real Madrid és az AS Roma közötti találkozót megelőzően. Az olaszok korábbi katalán kiválósága Keita ugyanis nem nyújtotta oda kezét Pepének, ezt pedig a királyiak játékosai számon kérték, majd egy nyálcsomó is célba ért. Az esetről eddig nem beszélt a 34 esztendős mali játékos, most azonban kiborult nála a bili. 

"Amíg a Barcában játszottam majomnak hívott. Nem beszéltem még róla nyilvánosan, mert nem ér ennyit, de ezért nem akartam vele kezet fogni a barátságos meccsen. Nem elfogadható leköpni a másikat. Nem értem, miért kéne kezet fognom vele, mikor az ő szemében nem is vagyok emberi lény. Ilyen emberrel beszélni sem akarok. Elfogadhatatlan a viselkedése. Ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy miért nem fogtam vele kezet, ő inkább leköpött." - nyilatkozta Seydou Keita a Pepe konfliktus kapcsán.

A portugál védő bűnlajstromán szebbnél szebb tettek sorakoznak, melyet karrierje során összegyűjtött össze. Ez a lista, most újabb gaztettel bővült, és ha igaz amit Keita mondott, akkor nem csupán gusztustalan, de korábbi megnyilvánulása rasszista is a portugálnak. Eközebn emlékezhetünk tavalyról egy Atletico Madrid elleni mérkőzés volt, amikor éppen orra tartalmát ürítette Diego Costa arcára Pepe. Egyre több hang szólal fel amiatt, hogy miért nem tiltják el a Real Madrid játékosát... és bizony nem csak a katalánok, mindazok, akik szeretik a focit, köztük jó pár madridista is, aki szégyenli magát a játékos tettei miatt. A királyiak szurkolóit is megosztja Pepe személyisége...

Arrow

Trezeguet, Luis García, Ljungberg, stb..! - Indul a világ legújabb pontvadászata

Új alapokra helyezik a klubfutballt a világ egyik legnépesebb országában Indiában, ahol hamarosan indul a legújabb "őrület" az Indian Super League, mely az Egyesült Államokban futó  Major League Soccer mintájára, rendszerére hasonlít majd. Nézzük, hogy miről is van szó, milyen szabályai vannak ennek a bajnokságnak, egyszóval összegyűjtöttünk minden tudnivalót. 

A csapatok és a bajnokság franchise rendszerre épül, nincsen kiesés és nincsen feljutás. Ez lesz az első év, hogy elindul a pontvadászat, mely nyolc csapat részvételével rajtol majd el az eredetileg tervezettnél később, ugyanis korábban szeptemberben rajtoltak volta a csapatok, ez azonban októberben lesz esedékes. A bajnokság lefutási ideje, mindössze három hónapos, a felek oda-visszavágós rendszerben játszanak egymással, így minden együttes 14 alapszakasz mérkőzést játszik majd, hogy aztán megindulhasson a kieséses szakasz. Az új  pontvadászat mellett az eddigi elsőosztályú bajnokság az I-League továbbra is üzemel majd, a kettő nem zavarja egymást, teljes mértékben külön kezelendő. A bajnokság létszáma a továbbiakban bővülhet,  franchise rendszerű alapon.

Ahogy az MLS-ben, úgy itt is meg van szabva a külföldi játékosok száma, egy keretben 8 idegenlégiós szerepelhet, közülük pedig egy lehet sztárfizetéssel bíró labdarúgó, nem tudjuk, hogy ez mekkora összeget takar, mi a határ. A csapatokban már most gyülekeznek a veterán európai klasszisok, köztük olyan ikonok, mint a már visszavonult Robert Pirés, David James, vagy például Fredrik Ljungberg, akiről még nem tudni, hogy melyik klubot választotta, de tényként kezelik érkezését. Egyik csapatnak sincsen még hazai trénere, eddig olasz, holland és spanyol szakemberek foglalták el helyüket. A pontvadászatban próbál szerencsét többek között Trezeguet, Luis García és Capdevial egyaránt. Az elkövetkezendő hetekben ezen labdarúgók száma ugrásszerűen megnőhet.

Íme a nyolc részvevő, és amit tudunk róluk: (mind frissen alapított klub)

Atlético de Kolkata: Az együttes hivatalosan nem egészen egy hónapja létezik, július 7-én alapították. Létesítménye a Salt Lake Stadion, melynek befogadóképessége 12 ezer fő. A csapat trénere az 57 esztendős spanyol szakember Antonio López lett. A keretben a hazai játékosok mellett a Real Madrid korábbi játékosa a 33 esztendős Borja Fernández található, aki a Valladolid és a Getafe szurkolói előtt is letette a névjegyét. Szintén spanyol honból érkezett a 36 esztendős korábbi spanyol válogatott csatár Luis García, aki pályafutása során az Atletico Madrid, a Barcelona és a Liverpool játékosa is volt. Ami a csapat tulajdonlását illeti, indiai üzletemberek, személyek mellett a regnáló spanyol bajnok Atletico Madridnak is van benne része.

Delhi Dynamos FC: A klubot 2014 július 17-én hozták létre, otthona a Delhiben található Jawaharlal Nehru Stadion lesz, mely 60 ezer néző befogadásra alkalmas, legutóbb 2010-ben renoválták, az indiai labdarúgó-válogatott otthonául szolgál. A csapatotegy holland tréner fogja irányítani, név szerint Harm van Veldhoven, aki a Roda, vagy éppen a Cercle Brugge padjáról lehet ismerős. A  csapatot két dán játékos is erősíti majd, egyikőjük a hatszoros válogatott Morten Skoubo, aki volt többek között a Mönchengladbach, vagy éppen a Real Sociedad játékosa, illetve együtt dolgozott a Roda csapatában a Harm van Veldhoven vezetőedzővel. A másik dán légiós a szintén korábbi válogatott Mads Junker, a Nordsjelland és a Vitesse korábbi kiválósága, illetve szintén a Roda játékosa volt Harm van Veldhoven regnálása alatt.

Kerala Blasters FC: Az együttes némileg idősebb, mint az imént említett két csapat, immáron több mint egy hónapja létezik. Arénája neve megegyezik a Delhi Dinamos FC létesítményével, azzal a különbséggel, hogy ez Kochiban található, befogadóképessége pedig kisebb, csupán 50 ezer fős.  Információink szerin a csapat vezetőedzőjének kiléte még rejtett, légiósa is csupán egy van, a korábbi angol válogatott hálóőr David James személyében. A Liverpool és a Manchester City korábbi kiválósága 2013-ban visszavonult, most azonban újra a levegő ura lehet 43 esztendősen, egy másik kontinensen.

Mumbai City FC: A klub létezik is meg nem is, ám viccet félretéve, indulási joga már megvan és minden alakulgat szép lassan, a szeptemberi rajtra készen áll majd Ruud Gullit csapata. Igen, az AC Milan és a Chelsea korábbi ásza irányítja majd a csapatot, az egykori 66-szoros holland válogatott labdarúgó edzőként irányította a Chelsea, a Newcastle, a Feyenord és a Los Angeles Galaxyt is, utóbbinál együtt dolgozott David Beckham-mel. Legutóbb az orosz Terek kispadján ült, ám 2011 óta nem vállalt edzői feladatot. A csapatnak külföldi sztárjátékosa még nincsen, hazai környezete pedig az 55 ezer néző befogadására alkalmas DY Patil Aréna lesz.

North East United FC:  Az együttes áprilisban alakult, vezetőedzőjének kiléte pedig jelenleg ismeretlen. Ellenben sztárjátékosa már van a csapatnak, itt folytatja pályafutását a korábbi 60-szoros spanyol válogatott védő a Deportivo La Corugna és a Villareal egykori ásza Joan Capdevila. A csapat otthona az Indira Gandhi Athletic Stadion lesz, mely jelenleg 35 ezer néző befogadására alkalmas.

FC Pune City: A csapatszakmai stáb összeállt, Franco Colomba honfitársaival, azaz olasz szakemberekkel vette körbe magát. Az 59 esztendős tréner számos olasz klubnál megfordult, ám kiemelkedő együttest nem irányított soha. Játékosok szerződtetésének terén sem tétlenkedett eddig a Pune, mely a minap friss hírként dobta be David Trezeguet megszerzését, a francia válogatottal világ- és Európa-bajnok támadó mellett pedig a pletykák szerint honfitársa az Arsenal egykori legendája Robert Pirés is újra stoplist húz. A 40 esztendős középpályás már három éve visszavonult. Emellett négy olasz légiósa is van a csapatnak, Bruno Cirillo, Emanuele Belardi, Daniele Magliocchetti és Davide Colomba személyében. Utóbbi játékos még csak 26 esztendős, és hát nem túl nehéz kitalálni, hogy a vezetőedző fia. A csapat a 22 ezer néző befogadására alkalmas Shree Shiv Chhatrapati Sports Komplexumban vívja hazai mérkőzéseit. Azt pedig, hogy mennyire olaszos a Pune az is jelzi, hogy a klub tulajdonosai között van az olasz élvonalban szereplő Fiorentina. 

Bangalore Titans: Sokat még nem tudni a klubról, indiai játékosai már vannak, ám sem a szakmai stáb kiléte nem nyilvános, illetve légiósokról sincsen még beszámoló. A Titans otthona a 40 ezer néző befogadására alkalmas Sree Kanteerava Stadion lesz.

Goa ISL Team: Róluk sincsen egyenlőre több információnk, mint az imént említett csapattal kapcsolatban, hazai, tehát indiai játékosok vannak a keretben, ám légiósok és szakmai stáb még nincsen. Az együttes 22 ezer néző előtt vívhatja hazai meccseit a Fatorda Stadionban.

Arrow

Elképesztő! - Több mint stadion, avagy íme az új Puskás tervei

Hivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a csütörtöki nap folyamán a "stadion a stadionban", avagy az új Puskás Ferenc Stadion látványterveit. A világon egyedülálló létesítmény épül Budapesten, mely különleges eljárással készül és nem csupán a labdarúgást szolgálja majd ki, hanem több mint húsz sportágnak lesz az otthona. Több mint egy stadion... 


multifunkcionális sportközpont a legmodernebb és legújabb technikákkal és kivitelezéssel készül majd, alkalmas lesz a legrangosabb nemzetközi labdarúgó-mérkőzések megrendezésére. Labdarúgó mérkőzések során 68 ezer néző befogadására lesz alkalmas az új aréna, mely a Magyar Labdarúgó Szövetség tervei alapján a 2020-as EB egyik helyszíne lesz, három csoportmérkőzéssel és egy a kieséses szakaszban rendezett kiemelt találkozónak. Az MLSZ első embere elmondta, hogy hazánkba kívánják hozni a Bajnokok Ligája, vagy az Európa Liga fináléját.

Ami az építkezést illeti, a végleges tervek ez év végére készülnek majd el, a közbeszerzés zárulásával az építkezés pedig 2015-ben indulhat meg és bár két év alatt fel szoktak rántani egy ilyen kaliberű arénát, az új Puskás esetében a kivitelezés kissé más, mint a megszokott, így 2018-ban adhatják át a létesítményt. Ami a beruházást illeti, 90-100 milliárd forintból valósítják meg a terveket.

Az új létesítmény 21 sportág versenyzőit szolgálja majd ki, az élsportolók és az utánpótlás egyaránt a legszínvonalasabb körülmények között készülhet majd a világversenyekre. A stadion természetesen más rendezvényeknek, koncerteknek, kulturális eseményeknek is helyszíne lesz, ebben az esetben akár 80 ezer ember is befér majd. 

Panoráma-futópálya, Olimpiai felkészülési központ, Magyar Olimpiai és Sportmúzeum, 180 szobás szállodarendszer, diagnosztikai központ, saját rendőrös, irodaház és még hosszasan sorolhatnánk. Egy biztos, a tervek szépek, lélegzetelállítóak, most már csak a kivitelezés van vissza, ha az is ilyen jól sikerül...

Arrow

Megvan David Trezegue új klubaj - hivatalos

Újabb klubcsapat és újabb bajnokság neve kerül David Trezeguet, a francia válogatottal világ- és Európa-bajnok támadójának neve mellé. A 36 esztendős veterán gólvágó az újonnan induló indiai pontvadászat az Indian Super League egyik csapatához szerződött. 

Trezeguet az utóbbi években megjárta a River Plate, illetve a Newell's Old Boys csapatát, ám szerződése lejárt, így ingyen igazolhatóvá vált. Erre a lehetőségre csapott le a Pune City, mely a hírek szerint a már visszavonult Robert Pirest is megfűzte, igaz nem tudni, hogy játékosként vagy szakmai stábtagként számolnak a 40 esztendős veteránnal, aki már három éve abbahagyta az profi futballt. 

Az új pontvadászatban nyolc csapat szerepel, lefolyása pedig mindössze három hónapos október és december között.

Arrow 

Cope Euroamericana: Kikapott a Fiorentina és az Atletico Madrid egyaránt

Az éj leple alatt folytatódtak a 2014-es Copa Euroamericana küzdelmei és bizony nem sok babér termett az európai csapatoknak, az Atletico Madrid büntetőkkel maradt alul, míg a Fiorentina kikapott brazil ellenfelétől, ezzel pedig az utolsó mérkőzés előtt 4-4 az összetett állás Európa és Amerika között. A döntés az U. de Deportes és a Fiorentina kezében. 

Club America - Atletico Madrid 0-0 - büntetőkkel 3-2

Kétszer negyvenöt perc nem volt elegendő a feleknek eldönteni a mérkőzést, sőt még gól sem született, így a közönség egy hajtós, ám hálórezdülés nélküli mérkőzést figyelhetett végig. A büntetőpárbaj a mexikóiaknak sikeredett jobban, míg a Matracosok háromszor hibáztak Siqueira, Koke és Suarez révén, addig a Club America játékosai közül csupán Velasco és Buron  hibázott. Ezzel pedig összetettben 4-3-ra zárkózott Amerika.

Palmerias – Fiorentina 2-1 (2-0)
G: Oliveira (15.), Leonardo (36.) ill. G. Rossi (73.)

Az Estudiantes legyőzése után a Palmerias nagy falatnak bizonyult, Oliveira és Leabdro révén már az első félidő hajrájára két gólos előnyt kovácsolt magának a brazil pontvadászatban szenvedő alakulat. Igaz a második játékrészben Rossi révén megérkezett a szépítő találat, ám ezt követően csupán helyzetekig jutottak a firenzeiek, akik agy vesztesen hagyták el a játékteret. Ez pedig azt jelentette, hogy 4-1-ről visszajőve jelenleg döntetlenre áll az európai és amerikai csapatok párharca.

A 2014-es Copa Euroamericana menetrendje:
Junior FC – AS Monaco 0-1
Atletico Nacional – AS Monaco 2-4
Estudiantes – Fiorentina 0-1 
Alianza Lima – Valencia 3-2 – büntetőkkel 9-8 
San Jose – Atletico Madrid 0-1 – büntetőkkel 3-4 
Universidad Catolica – Valencia 1-0
Club America – Atletico Madrid 0-0 -büntetőkkel 3-2
Palmerias – Fiorentina 2-1
U. de Deportes – Fiorentina 08.03.

Összetettben: Amerika - Európa 4-4

Arrow

Négy gól és pocsék büntetőzés után kikapott a Manchester City

Csütörtökre virradóra is folytatódtak a Bajnokok Kupája küzdelmei, ezúttal a regnáló angol bajnok a Manchester City és a mögötte szorosan ezüstérmesként végző Liverpool csapott össze New Yorkban a Yankee baseball stadionjában, melyet az MLS legújabb klubcsapata a Manchester City FC fog használni.  

Liverpool - Manchester City 2-2 (0-0) - büntetőkkel 3-1
G: Henderson (59.), Sterling (85.) ill. Jovetic (53., 68.)

A gyep minősége és az átalakítás igen furcsa volt, a szemnek nehéz volt megszoknia, ám mint fent is említettük, ez rendszeressé válik, ugyanis David Villa és Frank Lampard új csapatának egyenlőre ez lesz az otthona. A csapatok nagy vehemenciával vetették magukat a mérkőzésbe, ám az első játékrészben csupán pár nagy helyzetet jegyezhettünk fel, gól nem született. A fordulást követően aztán az 53. percben megtört a gólcsend, egy középre bepasszolt labdát a láberdő közepette valahogy a kapuba juttatta Jovetic. Sokáig nem volt előnyben Pellegrini csapata a válasz 6 perccel később megérkezett Sturridge kapott remek labdát, majd készített a mellette érkező Henderson elé, aki nem teketóriázott és kilőtte a bal felsőt. A folytatásban Jovetis ismételten megmutatta, hogy miért igazolták őt le, a montenegrói csatár megszerezte újabb találatát, mellyel, már négynél tart a tornán. Öt perccel a rendes játékidő vége előtt aztán Sterling egalizált, több gól nem született, így jöhettek a büntetők. 

A párbajt a Kolarov-Sturrigde páros kezdte és mindkét fél hibázott, ám a folytatásban liverpooli részről Can és Henderson is értékesítette büntetőjét, míg a City részéről Toure és Navas is rontott, így Iheanacho hiába lőtte be, a túloldalon Lucas sem hibázott, mellyel a vörösök begyűjtötték a győzelmet.

A-csoport
1. Manchester United 5 pont (3-2)
2. AS Roma 3 pont (3-3)
3. Internazionale 3 pont (1-1)
4. Real Madrid 1 pont (1-2)

Július 26 Manchester United – AS Roma 3-2
Július 26 Real Madrid – Internazionale 1-1 – büntetőkkel 2-3
Július 29 Manchester United – Internazionale 0-0 – büntetőkkel 5-3
Július 29 Real Madrid – AS Roma 0-1
Augusztus 2. Internazionale – AS Roma
Augusztus 2. Manchester United – Real Madrid

B-csoport
1. Liverpool 5 pont (3-2)
2. Manchester City 4 pont (7-3)
3. Olympiakos 3 pont (3-1)
4. AC Milan 0 pont (1-8)

Július 24. Olympiacos – AC Milan 3-0
Július 27. AC Milan – Manchester City 1-5
Július 27. Liverpool – Olympiacos 1-0
Július 31. Liverpool - Manchester City 2-2 - büntetőkkel 3-1
Augusztus 2. Olympiacos – Manchester City
Augusztus 2. AC Milan – Liverpool

A torna góllövőlistája:
4 gólos: Jovetic (Manchester City)
2 gólos: Rooney (Manchester United), Totti (AS Roma), Sterling (Liverpool)
1 gólos: Henderson (Liverpool), Sinclair (Manchester City), Navas (Manchester City), Iheanachi (Manchester City), Muntari (AS Milan), Bale (Eral Madrid), Icardi (Internazionale) Pjanic (AS Roma), Mata (Manchester United), Dominguez (Olympiacos), Papazoglu (Olympiacos), Bouchalakis (Olympiacos)

Arrow

BL-selejtező: Gondban a Feyenoord, a kiesés szélén Celtic - eredmények

A kora esti mérkőzéseket követően a folytatásban is akadt igen csak meglepő eredmény a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének szerdai játéknapján. Roppant nehéz helyzetbe került a Feyenoord, míg a skót bajnok Celtic gyakorlatilag el is köszönhet a sorozattól, nagyobb fajta csoda kellene a továbbjutáshoz a visszavágón. 

Feyenoord (holland) - Besiktas (török) 1-2 (0-1)
G: Te Vrede (90+5.-büntető) ill. Mustafa Pektemek (13.), Kerim Koyunlu (71.)

Hollandiában és úgy egyáltalában is a Feyenoordot tartották a párharc favoritjának, az odavágó után azonban változott a kép. Két kapuralövés, két kaput találó labda, melynek következménye két török gól lett, se több, se kevesebb, ám ez elég volt az előny megszerzéséhez. Arról pedig hogy ne legyen hatalmas a baj Te Vrede gondoskodott, a Feyenoord játékosa a 95. percben karcsúsította a hátrányt. A török pokolban párharcot fordítani nem éppen egy leányálom...

Legia Warszawa (lengyel) - Celtic (skót) 4-1 (2-1)
G: Radovics (10., 36.), Zyro (84.), Kosecki (91.) ill. McGregor (8.)
Kiállítva: - ill. Ambrose (44.)

Sokan biztosan megdörzsölik a szemüket az eredmény láttán! Igen! A Legia földbe döngölte a skótokat és csak a hazaiak pontatlanságának köszönhető, hogy néminemű esélye maradt a visszavágóra a vendég csapatnak. Mc Gregor révén hamar vezetést szerzett a Celtic, ám ezt követően már nem volt oka a mosolyra Deila tanítványainak. Radovic az első félidőben duplázott, a Warszawa pedig fordított, míg Ambrose kiállításával a 44. percben megfogyatkoztak a vendégek. A második játékrészben Vrdoljak két büntetőt is kihagyott, így "csak" 4-1 lett a végeredmény Zyro és Kosecki találatai révén. Gyakorlatilag, ha Vrdoljak értékesíti a két megítélt büntetőt, a Celtic esélytelenül lépne pályára a visszavágón, így azért még lehet bizakodni a csodában...

AaB Aalborg (dán) - Dinamo Zagreb (horvát) 0-1 (0-0)
G: - ill.  Brozovic (49.)

Mezőnyben kiegyenlített mérkőzést hozott az Aalborg és a regnáló horvát egyeduralkodó a Dinamo összecsapása, ám a kapu előtt némileg a vendégek voltak pontosabbak és Brozovic révén a győzelmet, ezzel pedig az előnyt is sikerült megszerezniük, ráadásul úgy, hogy a dánok hazai pályán nem szereztek gólt. A párharc még nem dőlt el, de a Dinamo nagy eséllyel pályázik a rájátszásra.

Maribor (szlovén) - Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 1-0 (0-0)
G: Bohar (90+5.) ill. -

Addig ütötte az istrángot a Maribor, míg nem az utolsó pillanatban sikerült előnyt kovácsolni a Maccabi ellenében. Bohar 95. percben szerzett gólja nagyon fontos lehet, az pedig, hogy szlovén földön nem tudott gólt szerezni az izraeli csapat hatalmas fegyvertény a Maribor számára.

Grasshoppers (svájci) - Lille (francia) 0-2 (0-1)
G: - ill. Corchia (29.), R. Mendes (49.)

Habár mezőnyben egyenrangú ellenfélnek bizonyult a svájci, illetve a francia klubcsapat, a helyzetkihasználás a Lille részéről volt jobb, így ennek tükrében nagy magabiztossággal és jelentős előnnyel készülhet a visszavágóra a csapat.

Standard Liege (belga) - Panathinaikosz (görög) 0-0

Nem tudott hazai környezetben előnyt kovácsolni magának a Standard, mely nem volt meggyőzőbb görög riválisánál, sőt a Panathinaikos játékosai jegyeztek több lövési kísérletet. Döntés a görög pokolban...

Ludogorec Razgrad (bolgár) - Partizan Beograd (szerb) 0-0

Hiába próbálkozott hazai pályán sokkalta többet a Ludogorets, a pontossággal gondok voltak, 16 lövési kísérletből csupán egy talált kaput, míg a túloldalon előbbi szám feleződött, utóbbi pedig duplázódott, ám gól egyik oldalon sem született és bár nincsen idegenben lőtt gólja a szerbeknek, mégis ők játsszák majd hazai pályán a visszavágót.

Arrow