2014. szeptember 29., hétfő

Borzasztó hírt kaptak az Arsenal szurkolói

Hosszú ideig kénytelen nélkülözni egyik legjobb játékosát az Arsenal. Aaron Ramsey a hétvégi Spurs elleni bajnokin kényszerű cserével hagyta el a játékteret. Az orvosi diagnózist pedig rossz híreket hozott.

Bár komoly sérülést szerencsére nem szenvedett a walesi, mégis hosszú minimum négy, de az is előfordulhat, hogy hat hetes pihenő vár a tavalyi szezon legjobb Ágyúsára. Ramsey térdszallagja sérült, ám a hírek szerint orvosi beavatkozásra nem lesz szükség.

Ezáltal nagyon fontos bajnoki és Bajnokok Ligája mérkőzéseken nem számíthat Wenger a walesire, helyettesítése igen nehéz feladatnak tűnik...

Arrow

Fontos lépést tervez a Juve

A Tuttosport információi szerint az Öreg Hölgy vezetősége azon dolgozik, hogy argentin támadója Carlos Tevet 2016-ig érvényes szerződését meghosszabbítsa. A 30 esztendős támadó a torinóiak első számú gólfelelősévé lépett elő, pazar formában kezdte az idei szezont.

Tevez tavaly nyáron 9 millió euró ellenében hagyta el a Polgárokat és tette át székhelyét Torinóba, ahol első szezonjában 48 mérkőzésen 21 gólt szerzett, meghálálva ezzel vételárát és az iránta tanúsított bizalmat. Az idei szezont még ennél is jobban kezdte, hétről hétre pazar formát mutat, így nem csoda, hogy a Juventus vezetői szerződése meghosszabbításán dolgoznak. Fontos lépés lehet az a klub életében, ami a következő szezonokat érinti. Idén Tevez 5 mérkőzésen eddig 6 alkalommal volt eredményes, a Juve pedig hibátlanul, kapott gól nélkül vezeti a Serie A-t.

Arrow

Bajban a PSG

Rossz hírt kaptak a Paris Saint Germain szurkolói, illetve vezetői egyaránt, Zlatan Ibrahimovic továbbra sem bevethető, így kénytelen kihagyni az FC Barcelona ellni keddig Bajnokok Ligája találkozót.

A svéd klasszis saroksérüléssel bajlódik, klubja utóbbi két bajnoki mérkőzését kihagyta, ám a kellemetlen sérülés nem illant el, így továbbra sem számíthat rá a PSG vezetőedzője Blanc. Sok jót ez nem vetít előre a párizsiak számára. ugyanis kijelenthetjük, hogy a csapatnak Zlatan nélkül nem igazán megy, a csapat, s a teljesítmény merőben függ a magát élő legendának tartó támadótól.

Ellenben a túloldalon, mármint a katalánoknál minden rendben, Messi és Neymar fantasztikus formában van, Rakitic pedig egyre jobb teljesítményt nyújt hétről hétre. Egy biztos, a Barca esélyei nőttek, ám így is kiváló mérkőzésre van kilátás a legrangosabb kupában.

Arrow