2012. június 8., péntek

Modric a Vörös Ördögökhöz tart!

Nagy a kereslet Luka Modric iránt, aki jelenleg a Tottenham labdarúgója. Több alkalommal is lehetett arról hallani, hogy Mourinho szívesen látná a horvátot a Real Madrid csapatánál és felvetődött a neve a Manchester City csapatánál is. Viszont újabb fejlemények vannak a játékos ügyében. A The Sun brit bulvárlap úgy értesült, hogy a Manchester United 25 millió eurót kínál a londoniaknak Modric játékjogáért. Egy biztos, hogy Modric jelenleg a ma kezdődő Európa Bajnokságra koncentrál nem pedig arra, hogy melyik klubban folytatja pályafutását. Ügyében az EB-t követően várható változás.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Jääskeläinen 15 esztendőt követően elhagyhatja a Bolton csapatát

Napvilágot láttak olyan pletykák, mely szerint Jussi Jääskeläinen a Bolton Wanderes hálóőre távozik a klubtól. A hírek arról szólnak, hogy a finn hálóőr a frissen feljutó West Ham együtteséhez szerződhet. Nem meglepő, hogy szeretné elhagyni csapatát, mivel szezon közben több alkalommal sérülések hátráltatták a veterán hálóőrt és felépülését követően nem tudott visszakerülni a csapatba, ugyanis Bogdán Ádám kiszorította őt és első számú kapussá lépett elő. Jääskeläinen még 1997-ben igazolt a Bolton csapatába, mely az idei szezonban búcsúzott a Premier League küzdelmeitől és jövőre a másodosztályban harcolhat a feljutásért. Ha a hírek igazak és a Kalapácsosokhoz szerződik Jussit akkor a hálóőr 15 esztendő után távozik a Bolton  együttesétől.

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll
forrás:nso.hu

Szerző: Őszi Ádám

A mai napon kezdetét veszi az EB! Nézzük milyen meccsekkel

Ma este egy régóta várt esemény veszi kezdetét. Ez nem más, mind a 2012-es Labdarúgó Európa Bajnokság, melyet Ukrajna és Lengyelország közösen rendez. A nyitómérkőzést a házigazda lengyel csapat vívja Görögország nemzeti válogatottja ellen, majd pedig ezt követően kerül sor a csoport másik találkozójára, ahol Oroszország csapata játszik azzal a cseh csapattal, akit a magyarok pár nappal ezelőtt legyőztek.

Lengyelország - Görögország 18:00 óra
Oroszország - Csehország 20:45 óra

A mérkőzéseket az M1 élőben közvetíti!

Szerintetek milyen eredmények születnek?

A csoport

CsapatMGyDVRgKgGkP
Lengyel Lengyelország00000000
Görög Görögország00000000
Oroszország Oroszország00000000
Cseh Csehország00000000

Szerző: Őszi Ádám