2015. október 25., vasárnap

Feljelentették Lewandowskit, vizsgálatot indított a rendőrség

Egészen elképesztő történet látott napvilágot, avagy Lengyelországban valaki feljelezést tett Robert Lewandowski ellen közterületen történő nyilvános alkoholfogyasztás végett. A rendőrség nyomozást indított az ügyben írja egy lengyel lap! Valaki nagyon ragaszkodik a szabályokhoz... 

Mint ismeretes, Lengyelország az utolsó játéknapon Írország legyőzésével kvalifikálta magát a jövő évi franciaországi kontinenstornára. A találkozón a hazaik nagy kedvence és gólfelelőse Robert Lewandowski szerezte a győztes találatot, majd a lefújást követően a társakkal ünneplésbe kezdett. igen ám, de Lengyelországban tilos a nyilvános alkoholfogyasztás, a Bayern München sztárja pedig ország és világ előtt kortyolt bele abba a pezsgőbe, melyet a csapat kapott, s az ünneplésnél felhasznált. 

Valaki nagyon unatkozott, s nem volt jobb dolga, mint az esetből rendőrségi ügyet kreálni. Feljelentést tett a labdarúgó ellen, a rendőrség pedig kénytelen volt eljárást indítani, így jelenleg is folyik a "nyomozás" a sztárfocista ellen. 

Lewa válogatott csapattársa a Sevilla kiválósága Grzegorz Krychowiak közösségi oldalán reagált ironikusan, hiszen erre másként nem is lehet... - "Hála Istennek, én nem ittam a pezsgőből, pedig akkor hatalmas bajban lennék...!"

Nagy kíváncsisággal várjuk az "évszázad bűncselekményének" végeredményét és azt, hogy mit állapít meg a varsói rendőrség. stand-up comedy lengyel kiadás...

Őszi Ádám