2013. október 19., szombat

A West Ham otthonában ma Agüero volt az úr

Nem sikerült a bravúr a "Kalapácsosok" számára, így a Manchester City három bajnoki ponttal távozhatott a szombati játéknap zárómeccsén. A hazai játékosok megjegyezték Agüero nevét, akire egyszerűen nem volt ellenszer. 

Az első pillanattól fogva megragadta a kezdeményezést a Toure vezérelte vendég együttes, mely fölényét a 16. percben váltotta góllá, ekkor Agüero kapott hatalmas labdát a nyáron igazolt Fernandinhótol és a kapus mellett laposan a hálóba helyezte azt. A fordulást követően aztán ismét villant az argentin, akire a hírek szerint a Barcelona és a Real Madrid is feni a fogát. Az 51. percben Silva tekert be egy szöglettel felérő szabadrúgást, az alacsony támadó pedig kibújva a védők hóna alatt Jääskeläinen kapujába juttatta a bogyót.

Az 58. percben aztán szépítettek a hazaiak, egy igen csak lesgyanús szituáció végén Vaz Te juttatta ollózás szerű mozdulattal a kapuba a labdát. A City győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, a megnyugtató különbségről pedig Silva gondoskodott a 80. percben, kialakítva a végeredményt.

Győzelmével a "Polgárok" feljöttek a negyedik helyre, míg a West Ham az alsóház középső felében tanyázik.

West Ham - Manchester City 1-3 (0-1)
G: Vaz Te (58.) ill. Agüero (16., 51.), Silva (80.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése