2013. április 14., vasárnap

A sors valamit visszaadott, hosszabbításban nyert a Málaga

Igen izgalmasra sikeredtek a Málaga meccsek hajrái ezen a héten. Emlékezhetünk rá, hogy szerdán két hosszabbításban kapott góllal estek ki a Bajnokok Ligájából, most pedig egy a hosszabbításban lőtt góllal zsebelték be a három bajnoki pontot. Persze a BL kiesés és a három bajnoki pont közel sem hasonlítható össze, de azért megemlíthetjük, hogy ez a sors furcsa fintora. 

Miután kiesett a csapat, egy cél maradt, kiharcolni a Bajnokok Ligája, vagy Európa Liga indulást jövőre. Nos, ez a három pont  nagyon kellett, hiszen egy döntetlennel a riválisok komoly előnyre tehettek volna szert. 

Az első játékrészben sokkal jobban játszottak a hazaiak, mondhatni a szerencse is az Osasuna együttesével volt. A szünetben 0-0 állt az eredményjelzőn. 

A második félidő sokkal szerényebb produkciót hozott és úgy nézett ki, hogy gól nélküli döntetlent hoz a meccs, mikor egy beívelt labdát lecsorgott Baptista elé a 92. percen, ő köszönte szépen és ziccerben tíz méterről a kapu bal alsó sarkába gurított. Mind a játékosokból, mind pedig a szurkolókból érezni lehetett, hogy kifakadt valami. Az eredményt majdnem kettőre növelték a hazaiak, de a kontratámadást egy az öt ellen elönzőzték a hazaiak. 

Málaga - Osasuna 1-0 (0-0)
Gólszerző: Baptista (90+2.)

Őszi Ádám