2012. április 15., vasárnap

Megnyilt a SportToll blog


Üdvözlök Mindenkit!

Sportkommunikátornak tanulok és érdekel az írás ezért gondoltam létrehozom ezt a kis oldalt és itt jelenítem meg írásaimat, azt még nem tudom mennyit és milyen rendszerességgel majd alakul.

Nem csupán labdarúgás hanem más sportágak híreiről és eredményeiről is készítek majd beszámolókat.

Blogom pár régebben írott sporthírrel kezdem meg  aztán napról napra jöhetnek a frissebb írások.

Emellett a Somogyszil SE labdarúgó csapata eredményeit, mérkőzésbeszámolóit és történetét is be fogom mutatni mivel ez a csapat ahol én magam is játszom.

Üdvözlök minden kedves látogatót aki megtekinti a blogot


Juventus

Labdarúgás
Nem minden a veretlenség
Nincs minden renden a Juventus csapatának háza táján, hiszen hiába veretlen a csapat 27 fordulót követően csupán második helyen áll az olasz pontvadászatban az AC Milán együttese mögött. A Torinói klubnak 13 győzelme mellett 14 döntetlenje van és hiába nem találtak még legyőzőre a sok döntetlen csupán egy pontot ér.  Az utóbbi 10 fordulóban mindössze 3 alkalommal tudtak nyerni és 7 alkalommal játszottak döntetlent így a magabiztos vezetésük mára már csak a múlt, hiszen az AC Milán már négy ponttal vezeti a tabellát. A klub vezetői nyilatkozatstopot rendeltek el pontosan nem tudni miért, de valószínű a véleményük szerint rossz játékvezetésre próbálják felhívni a figyelmet.

Szerző: Őszi Ádám

PSV Eindhoven

Labdarúgás:
Egy hét alatt mennyből a pokolba

Nagyot fordult a világ Eindhovenben három meccs alatt. Nyolc nappal ezelőtt hazája bajnoksága élén állt a PSV és bejutottak az Európa Liga legjobb 16 csapata közé, most pedig mind a bajnoki cím mind pedig az Európa Liga továbbjutás nagyon távolinak tűnik. Az Eindhoveni klub vesszőfutása egy héttel ezelőtt hazai pályán kezdődött mikor történelmi vereséget szenvedtek el a Twente elleni rangadón (2-6) s ezzel megszakadt hosszú hazai veretlenségi sorozata. Ezt tetézte hét közben Valenciában elszenvedett vereség az Euróla Ligában. Ámbár 4-0 is vezetett a Spanyol gárda Toivonen révén a végeredmény 4-2 vereség lett mely egy apró reményfoltot még tartogat a visszavágóra. A hétvégén pedig jött az abszolút hidegzuhany 3-1 vereség a kiesés ellen küzdő NAC Breda otthonában. Ezzel az Eindhoveni gárda visszacsúszott a tabella 4. helyére.

Szerző: Őszi Ádám