2013. május 27., hétfő

Transzfermizéria: Arshavin lehet a világ legjobban kereső játékosa lepipálva a 20 millió eurót kereső Eto'o-t

Vagy egy óriási kacsa, vagy pedig a nyár legmeglepőbb igazolása születhet meg Azerbajdzsánban. Gondosan áttekintve a dolgokat bátran állíthatjuk, az anyagi mérce nem lehet gond, de vajon ez nem őrültség? 

Az azeri médiában gyakran emlegetik úgy a  Xəzər Lənkəran együttesét, mint a "kaukázusi Chelsea", hiszen az együttes igen jelentős anyagi háttérrel bír, olyannyira, hogy nyugat-európai mércével is jelentősnek mondható.

A hírek szerint az Arsenal együttesétől érkezik a nyár sztárigazolása a 31 esztendős Andrei Arshavin, aki szinte biztosan elhagyja Londont és az Emiratest. A források óriási összeggel dobálóznak, 400 ezer fontos heti fizetésről beszélnek, ami évi 19,2 millió fontnak felelne meg, mely euróra átszámolva meghaladja Samuel Eto'o évi 20 milliós Dagesztáni fizetését.

Ez persze mind pletyka, hallhattuk már Pirlo és Mutu érkezését is Újpestre, ez egy ilyen időszak, indul az átigazolási sztráda és egyben a kacsavadászat, de ember legyen a talpán aki ilyenkor megállapítja mi igaz és mi nem. Főleg ha ilyen gazdag klubokról beszélünk.

Őszi Ádám