2012. november 14., szerda

Gól nélküli döntetlen a holland-német derbin, osztrák kudarc, román és szerb győzelem - további eredmények

Az este folyamán számtalan válogatott mérkőzést játszottak világszerte, az egyik legjobban várt találkozó pedig a holland-német párharc volt, mely a két csapat kiváló támadójátékát figyelembe véve gól gazdag találkozót ígért. Ennek ellenére, a háló nem rezdült meg a találkozón, a szurkolók és futballrajongók nagy bánatára. A mérkőzésnek azért szakmai szempontból mind az edzők, mind pedig a játékosok számára remek volt. Ezen az estén nem tudták eldönteni a mérkőzést a felek. 

Hollandia - Németország 0-0

Újabb vereséget könyvelhetett el nyugati szomszédunk Ausztria, mely hazai pályán fogadta Elefántcsontpart együttesét. A vendégek részéről Konan, Drogba és Traore voltak eredményesek egy nagyon sima mérkőzésen. Komolyan el kell gondolkoznia az osztrákoknak a továbbiakban, hiszen a selejtezőket sem kezdték jól.

Ausztria - Elefántcsontpart 0-3

A magyar válogatott következő ellenfele Románia lesz tavasszal. Keleti szomszédunk, remek formában van, leszámítva a hollandok elleni  vereséget. Ezt a mai napon is bizonyította, Belgium 2-1-es legyőzésével. Ez elsőre nem hangzik nagy kunsztnak, de aki követi az erőviszonyokat, az tudja, hogy a belga válogatottal komolyan kell számolni. 

Románia - Belgium 2-1

Chile együtteséhez látogatott a szerb válogatott és három gólos előnyre szert téve bebiztosították győzelmüket. A mérkőzés 78. percében a hazaiaktól kiszállt Vidal és tíz emberrel a szépítés is sikerült.

Chile - Szerbia 1-3

További eredmények: 

Liechtenstein-Málta 0-1
Niger-Szenegál 1-1
Izrael-Fehéroroszország 1-2
Marokkó-Togo 0-1
Törökország-Dánia 1-1
Züld-foki Szigetek-Ghána 0-1
Luxemburg-Skócia 1-2

Szerző: Őszi Ádám