2013. április 10., szerda

Óriási csavar Falcao-ügyben, az üzlet megkötetett de nem a Chelsea és Reál a befutó!? – sajtóértesülés


A spanyol Marca különös infókkal állt elő, mely szerint a Falcao ügy újabb és egyben óriási fordulatot vett. A támadót a Real Madid és a Chelsea együttesével boronálta össze a sajtó és mindenki úgy számolgatott, hogy a két klub közt dől el a játékosért vívott csata. A hír meglepő, a befutó a Manchester United lehet!  

A spanyol újság úgy tudja, hogy a felek nagyon közel állnak a végleges egyezséghez és a Vörös Ördögök már egy bizonyos előleget is letettek Falcao játékjogáért. Az üzlet lebonyolítása nem lenne szokatlan, gondoljunk csak David de Gea két évvel ezelőtti leigazolására. Szinte kísértetiesen így festett a történet, az üzlet jóval korábban megköttetett, de csak később derült ki. Mindenki tartani tudta a száját, senki nem szólta el magát a sajtónak.

A hírek szerint az összeg akkora lehet, hogy a United nem egyben fizeti ki, hanem 2016-ig részletekben törleszti a kolumbiai árát. Ez a transzfer persze óriási kérdéseket vet fel, hiszen így is minőségi csatár tumultus van a klubnál.

A nyáron érkező Van Persie helye biztosnak mondható, de a többiek mind izgulhatnak. Hernandez így is több játéklehetőségre vágyik, és mikor játszik, meccsről meccsre bizonyítja, hogy lehet rá számítani. A több játéklehetőség érdekében ő így is távozó lehet, hát még ha érkezik Falcao…

Ne feledkezzünk meg Rooney manchesteri létéről sem, mely az utóbbi időben nem felhőtlen. A skót mester több nyilatkozatában nemtetszését fejezte ki, mely szerint nem hozza ki magából a maximumot az angol válogatott támadó. A csatár eligazolásáról már keringenek különböző pletykák, egyik lehetséges célpontnak a PSG-t jelölik meg, ahol összeállítanák a Zlatan-Wayne csatárduót.

Na és ott van Welbeck, aki szintén remek támadónak mondható, de a fent említett trió mögött csak negyedik számú csatárként számol vele Ferguson. Most vagy egy óriási kacsát dobott be a Marca, vagy pedig a nyár bombaigazolásának tényét vadászták le a levegőből…

Őszi Ádám

Hummels megfontolná a Barca ajánlatát

A német Sport Bildnek adott nyilatkozatában Mats Hummels a Borussia Dortmund középső védője elárulta, hogy nem sok klub van, mindössze 2-3, melynek ajánlatát fontolóra venné, ha felkeresnék. Ezen klubok közé tartozik az FC Bacelóna, mely a nyáron köztudottan középhátvédet keres. 

Tegnap Thiago Silva nyilatkozott érdekesen a katalánokat illetően, most pedig Hummelsz szavait "issza" a sportsajtó - "Édesapám és én a klubok 99.9 százalékát elutasítanánk, ha megkeresnének minket. Azonban a Barcelona azon két-három csapat közé tartozik, amelynek megfontolnám az ajánlatát"

A fiatal német válogatott védő piaci értéke 24 millió euró és ehhez még hozzá jön 2017-ig szóló élő szerződése. Noha leszögezte hogy jól érzi magát jelenlegi csapatánál, a nyár tartogathat meglepetéseket...

Őszi Ádám

A Corinthians elhalászhatja Európa topcsapatainak kiszemeltjét! - Hoppon maradó MU, Milan, Juve?

Borsot törhet a Corinthians fél Európa orra alá, ha a Vasco de Gama együttesével folytatott tárgyalások sikeresen zárulnak. A tét nem más Dedé játékjoga. 

A 24 esztendős brazil válogatott középső védő számos csapat kívánságlistáján szerepel. Szóba került már a Manchester United és a Liverpool csapatán kívül a Juventus, Anzhi, Benfica, Milan négyesnél egyaránt. 

A játékos ügynöke Giuliano Aranda elárulta, hogy nem csak érdeklődésről van szó, a felek már megkezdték a tárgyalásokat. - "A Corinthians valós lehetőség. Nem érdeklődésről, hanem tényleges tárgyalásokról beszélhetünk az esetükben. Nehéz lenne azt mondani, hogy nagyon közel a megegyezés, de a Corinthiansnak nagyon jók az esélyei.” - mondta a szakember

"Milan? Nem érkezett Olaszországból ajánlat, úgyhogy egyelőre nehéz lenne azt mondani, hogy a Serie A-ban folytatja. Majd meglátjuk” - felelte Aranda

„Az egyetlen megkeresés Oroszországból érkezett” - zárta mondandóját az ügynök, ezzel pedig sejtetve, hogy az Anzhi ténylegesen érdeklődött.

Dedé jelenlegi piaci értéke 7,5 millió euróra rúg.

Őszi Ádám

Nagy dobásra készül a Napoli, két brazil válogatott csillag érkezhet

Gianfranco Cicchetti FIFA-ügynöke elárulta a Radio CRC-nek, hogy Nápoly és Brazília közt él a kapcsolat. A klub játékosmegfigyelői Dél-Amerikában voltak, céljuk pedig kifejezetten két játékos megfigyelése volt. Az ügynök elárulta, hogy nagy dobásra készül a Napoli. 

A klub második az olasz pontvadászatban és Bajnokok Ligája indulásukat alig ha veszélyezteti bármi, vagy bárki. Úgy tűnik beérett a csapat és a hosszú munka gyümölcse, jövőre Európa legrangosabb kupasorozatában szerepelhet az együttes. Ezért a cél, a csapat egybentartása mellett a keret megerősítése.

A két kiszemelt nem más, mint Leandro Damiao és Wellington Nem. Mindkét játékos a brazil ligában szerepel és tagja a nemzeti válogatottnak. nézzük mit érdemes róluk tudni.

Leandro Damiao: Minden bizonnyal az ő elcsábítása lesz a nehezebb kettejük közül, hiszen neve több európai top csapat kívánságlistáján is szerepel. A kérőknek az Internacional csapatánál kell kopogtatniuk, hiszen a 23 esztendős játékos itt pengeti mindennapjait. A brazil válogatottban 2011 óta szerepel, a tavalyi olimpián pedig hat meccsen lőtt hat találatával gólkirály lett. Piaci értékét a szakértők 22 millió euróra taksáljál.

Wellington Nem: A mindössze 21 esztendős támadó középpályást óriási tehetségnek tartják, nem véletlen, hogy már ilyen fiatalon tagja a Salecaonak. A Napolinak a Fluminense ajtaján kell kopogtatnia, amennyiben tényleg komolyak a szándékaik. Nem piaci értéke folyamatosan nő, jelenleg a transfeemarkt.de szakemberei 8 millió euróra becslik értékét. "Nem" lesz könnyű megszerezni őt sem...

Őszi Ádám

Növelték Balotelli eltiltását, három meccset kapott

Noha nem piroslap vétkével állították ki, úgy tűnik még is három mérkőzést kénytelen pihenni Balotelli az AC Milan télen igazolt fenegyereket. 

A balhés támadó hétvégén a Fiorentina elleni bajnokin összeszedte ötödik sárgalapját, így automatikusan járt neki az egy meccses kihagyás. Igen, ám, de ez háromra duzzadt, mivel a jegyzőkönyvbe bekerült, hogy a találkozón sértegette az egyik asszisztenst. A milánói klub fellebbez az ítélet ellen!

Nagy érvágás lehet ez a Milan számára, hiszen Balotelli remekül szerepel, igazán jól beilleszkedett és kár lenne érte, ha kibillenne ebből a nála amúgy is nehezen összeilleszkedő harmonikus egyensúlyból. Góljai hiányozni fognak a csapatnak, mely jelenleg BL indulást érő helyen van, de ne feledjük el az üldözőket...

Őszi Ádám

Manchester City: Yaya Toure kipipálva, jöhet Agüero

Tegnap remek hírt közölt a manchesteri klub és a csapat kulcsembere Yaya Toure. Az elefántcsontparti középpályás és a klub dűlőre jutott, így megszületett az új kontraktus, melynek értelmében Yaya 2017-ig a kékeket szolgálja majd. Nincs azonban megállás, a csapat magját szeretnék egyben tartani, így ahogy felálltak a tárgyalóasztaltól már huppantak is vissza a klub illetékesei. 

Úgy tűnik Sergio Agüero az a csatár, akit minden áron meg akar tartani a City, írja a Goal.com. A 24 esztendős argentin neve hétről hétre összefonódik a Real Madrid együttesével, ez pedig nem tetszik a tulajnak, így szeretnék biztosítani csatáruk pozícióját. Az új szerződés értelmében 2018-ig lenne a klub kötelékében Maradona lányának férje. Heti 200 ezer eurós keresete nem változna, de az egyéb juttatásokkal több pénzt tehetne zsebre, állítja az angol lap.

Őszi Ádám

Interista vagyok, de nem térek vissza

Júlió César neve a sajtóban felmerült, mint a Milan lehetséges nyári kapusigazolása. A 33 esztendős hálóőr, gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta álláspontját, az üggyel és egész Milánóval kapcsolatban. 


"Hogy visszatérek-e Milánóba? Nem! Új nyelvet tanulok Londonban, a város gyönyörű, a családom pedig boldog. Határozottan nem bántak jól velem az Internél, de még mindig Interista vagyok." - mondta César a Gazzetta dello Sport-nak. 

Mint köztudott a brazil hálóőr nyáron hagyta el az Intert és jelenleg a QPR csapatával harcol a bennmaradásért a Premier Leagueben. Ha kiesnek, valószínű távozik, de a hallottak alapján Anglia a cél. London pedig rejteget jó pár csapatot nem csak a QPR-t.

Őszi Ádám