2012. július 21., szombat

Arsenal: A Schalke német válogatott középpályása érkezhet

Arsene Wenger az Ágyúsok trénere a középpálya megerősítésén gondolkozik, és már van is ötlete, hogy kit igazoljon. A szakember figyelmét felkeltette a Schalke 21 esztendős középpályásának játéka. A szóban forgó játékos Lewis Holtby, akit még egy éves szerződés köt a Királykékekhez, ám korábban tett olyan nyilatkozatot, hogy szívesen kipróbálná magát Angliában. Holtby piaci értéke 8 millió euró, hivatalos ajánlatot még nem tett az Arsenal. A középpályás korábban az Aachen csapatában játszott, kölcsönben szerepelt már a Mainz és a Bochum együttesében is. Végigjárta a ranglétrát a német utánpótlás válogatottban  és a felnőttek között is szerepelt már két alkalommal. 


Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám 

Barcelona: Argentin csatárt igazoltak a katalánok, négy tehetség érkezett a B csapathoz

A Barcelona labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy két éves kölcsönszerződést kötöttek a Boca Juniors fiatal argentin utánpótlás válogatott labdarúgóját. Ezt a hírt az argentin klub is megerősítette. A katalánoknak opciós joga van szerződtetni Sergio Araujut, amennyiben beválik és igényt tartanak rá. A fiatal csatár több korosztályban is bemutatkozott hazája utánpótlás válogatottjaiban, jelenleg az u23-as csapat tagja. A játékossal nem az első csapatnál számolnak, hanem a másodig vonalban vitézkedő Barca B-ben, ám jó teljesítmény esetél bármikor bemutatkozhat majd a nagyok közt. Arauju jelenlegi piaci értéke 1,2 millió euró. A katalánok szerződtettek másik 4 fiatal tehetséget is a B csapatba, nézzük kikről van szó. 

A 19 éves Joan Román az Espanyol és a Manchester City csapatánál nevelkedett, középpályás poszton játszik. Azt, hogy a katalánok mennyiért szerezték meg a manchesteri alakulattól nem tudni.

A 25 esztendős David Lombán már nem éppen tini, és ilyen korú játékosra már nem használjuk azt a szót, hogy tehetség, ő minden bizonnyal a B csapatot fogja segíteni belső védőként. Az előző két szezont a Xerez csapatánál töltötte, azt megelőzően a Valencia első és második csapatában is pályára lépett. Piaci értéke 1 millió euró, azt hogy mennyiért vásárolták a katalánok nem tudni.

Agostinho Cá mindössze 18 esztendős  védekező középpályás és szuper tehetségnek tartják, a portugál u19-es válogatott alapembere. A  portugál Sporting csapatától került a katalánokhoz.

A 18 éves Edgar Lé szintén a Sporting csapatától érkezett, belső védő poszton érzi jól magát, tagja a portugál u19-es válogatottnak.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám