2014. július 26., szombat

Real Madrid: Falcao helyett a Chelsea csatára érkezhet!

Habár még mindig az AS Monaco kolumbiai klasszisa Radamel Falcao a Real Madrid első számú kiszemeltje, egyre inkább úgy fest, hogy a hercegségiek játékosa nem eladó, főleg nem kölcsönszerződéssel és opciós joggal. Így került képbe a Chelsea gólvágója Romelo Lukaku, aki a 'B' jelű célpont, erről számol be az AS. 

A Chelsea 21 esztendős középpályása az előző szezont Liverpoolban az Everton együttesénél töltötte, Jose Mourinho pedig visszatérését követően sem számol vele, így a belga számára is a váltás lenne a legjobb döntés. A transfermarkt.de 25 millió euróra taksálja piaci árát, a szakértők szerint pedig 22 és 30 millió euró közötti összeg lehet az, amire a Chelsea, illetve Roman Abramovic rábólint.

Mint ismeretes, jelenleg Benzema mellett nincsen tipikus befejezőcsatára a királyiaknak, így valakit mindenképpen szerződtetniük kell a nyár folyamán, hiszen a francia is bármikor megsérülhet, illetve hosszú a szezon, lesznek meccsek, amikor pihenni kell.

Arrow

Drogba újra a Premier Leagueben - hivatalos

Az elmúlt hetekben két variációt hallhattunk Didier Drogba jövőjét illetően, miszerint a Juventus szeretné szerződtetni igen jutányos anyagi feltételek mellett, illetve a Chelsea a szakmai stábban látná szívesen, mint játékosedző, ez azonban visszavonulásával járt volna. Nos, nem jöttek be a spekulációk, egy dolog azonban igen, London, Chelsea és folytassa Drogba! 

Pénteken kaptak szárnyra azon hírek, miszerint Jose Mourinho megegyezett korábbi klasszisával, az elefántcsontparti pedig játékosként térhet vissza a Stamford Bridge-re. Nos, sokat nem kellett várni a bejelentésre, amit kora délelőtt megszellőztettek, az estére valósággá vált, Drogba Chelsea mezzel a "fedélzeten" hivatalos bejelentés keretein belül jelentette be visszatérését. 

A 104-szeres elefántcsontparti válogatott támadó ingyen érkezett "haza", szerződése pedig egy esztendőre 2015 nyaráig szól - "Még mindig nagyon szeretnék nyerni és nagyon várom, hogy segíthessek a csapatnak. Izgatott vagyok!" 

Arrow

Fradi: 1,5 milliárd forint üti a klub markát

Immáron kész tény, Muhamed Besic a 2014/2015-ös szezont Liverpoolban az Everton csapatánál kezdi meg. A transzfer részleteiről a klubok megegyeztek, a Ferencváros markát hatalmas összeg üti. 

Ha lehet hinni a híreknek, akkor 4 millió fonton állt meg a licitálás, mely tartalmazza a különféle bónuszokat is, ezáltal pedig bosnyák válogatott játékosáért forintra átszámolva 1,5 milliárd forintot kap a fővárosi klub.

Besic már a liverpooli kékekkel edz, több fénykép is készült róla, sőt Bangkokba is elutazott az együttessel, így csupán jövő héten kerülhet sor a hivatalos aláírásra, bemutatásra, erről számolt be a Premier League klub hivatalos honlapja.

A kritikus hangok egyből megszólaltak, mondván a klubvezetők miként osztják fel maguk között a pénzt!? Sokan nem tudták a mai napig megemészteni, a Bajnokok Ligája szereplést követően szőrén szálán eltűnő milliókat és a jelenlegi klubvezetés, illetve a szurkolók mondhatni nem ápolnak túlságosan jó viszonyt egymással. A pénz dől, de a Fradinál abszolút nem fenékig tejfel az élet...

Arrow

Olasz sztáredző a görög válogatott kispadján

A magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög labdarúgó-válogatott immáron kapitánnyal a fedélzeten várja a 2016-os franciaországi tornára való kvalifikációt. A leköszönő Fernando Santos helyét az AS Monaco által "kirakott" Claudio Ranieri vette át. 

A 62 esztendős szaktekintély két esztendőre, tehát az Európa-bajnokság végéig szóló szerződést kötött a Görög Labdarúgó-szövetséggel. Ranieri két év alatt 1,6 millió eurót, azaz körülbelül 500 millió forintot fog keresni. 

Az elvárások egyértelműek, kivezetni a nemzeti csapatot a kontinensviadalra, ott pedig a lehető legjobb eredményt elérni. Claudio Ranieri neve bizonyára minden futballszerető számára jól cseng, a tréner számtalan helyen megfordult, ezek közül párat felsorolunk: Napoli, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea, Juventus, Roma, Internazionale és Monaco, emellett pedig kisebb csapatok kispadján is ült.

Arrow