2015. augusztus 14., péntek

Manchesteri belháború! - A City beleköphet a United levesébe

Manchester városát két futballklub osztja meg, vannak a vörös és a kék városlakók. A két klub szimpatizánsai érthető módon nem szeretik, sőt, rühellik a másikat. A legfrisebb hírek pedig még nagyobb feszültséget keltenek az alaphangon megszokottnál, avagy újabb váratlan fordulatot tartogathat a Pedro átigazolási-saga, míg az FC Barcelona számára a több pénz több profitot jelent. Szinte biztos, hogy a spanyol válogatott támadó elhagyja a katalánokat, ám azt, hogy hol folytatja, egyre nagyobb talány fedi. 

Korábban a Bayern München volt periférián, ám a történet lecsengett, s mindenki arról beszélt, hogy Pedro Vörös Ördögnek áll. Nem szeretné elhagyni szeretett klubját az FC Barcelonát, ám a folyamatosság számára mindennél fontosabb, nem a pénz, hanem a játéklehetőség diktál, az lesz a döntő. Manchester még mindig áll, ám lehet, hogy Polgár lesz a spanyolból. A City ugyanis a hírek szerint a semmiből megfejelte a United ajánlatát.

Van Gaal 25 millió eurót és a teljesítmény függvényében további 5 millió eurónyi bónuszt lenne hajlandó fizetni, míg a Manchester City letenné a 30 millió eurós piaci árat fixen, s ezt fejelné még meg pár bónusz millióval. Amennyiben hivatalos ajánlat fut be, a Barca kezében lesz a labda, melybe Pedro is belerúghat...!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése