2015. március 7., szombat

Tello tartja életben a Porto bajnoki reményeit - videóval

Múlt héten mesterhármast jegyzett a Sporting elleni rangadón, a minap pedig arról számolhattunk be, hogy a Porto és a Barcelona összecsaphat a feje felett a játékos kegyeiért. Idő közben Tello a legjobb dolgot teszi amit tehet. Rúgja a bőrt, remekül és eredményesen játszik. Mondhatni életben tartja a Porto bajnoki álmait. 

A Sporting után ezúttal a Braga volt az ellenfél a forduló nyitómérkőzésén, s hiába játszott fölényben, illetve kapura veszélyesebben a vendég csapat, sem Berahino, sem pedig Jackson Martinez nem tudta bevenni Matheus kapuját. A három pont sorsáról döntő találatot Tello jegyzete a 73. percben, ezzel csapata a Porto egy pontra megközelítette az éllovas Benficát, mely az Arouca ellen játszik majd a hétvégén.

Tello tehát remek formában van, nem csoda, hogy a Sárkány kivásárolná őt katalán szerződéséből, de azon sem csodálkozhatunk, hogy Enrique mester vissza akarja hozni a szélső támadót. Persze kérdés, hogy Tello mennyi lehetőséget kapna katalánként a Messi, Neymar, Suarez trió mellett, ahol Pedro sem nagyon jut szóhoz, Munir pedig még annyi lehetőséget sem kap.

Íme a portugál pontvadászat állása:
1. Benfica 59 pont (57-10) - 23 meccs
2. Porto 58 pont (56-10) - 24 meccs
3. Sporting 47 pont (42-20) - 23 meccs
4. Braga 46 pont (39-15) - 24 meccs

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése