2015. március 7., szombat

Megszakadt a Dortmund győzelmi sorozata

Megszakadt a Borussia Dortmund győzelmi sorozata, a Hamburg védelme ezen a délután nem hibázott, illetve ha hibázott is akkor a BVB játékosai nem voltak elég pontosak.  

Hamburg - Borussia Dortmund 0-0
Helyszín: Hamburg, Imtech Arena
Vezette: Peter Gagelmann
Gólszerzők: - ill. -
Sárga lap: Behrami (31.), Müller (41.), Diekmeier (67.), Van der Vaart (84.)  ill. Mkhitaryan (63.), Subotic (83.)
Kiállítás: - ill. -

Hamburg: Drobny - Diekmeier, Djourou (Marcos 18.), Cleber, Westermann - Müller, Jiracek, Behrami (Kacar 60.), Gouaida (Van der Vaart 82.) - Olic, Stieber. Vezetőedző: Zinnbauer

Dortmund: Weidenfeller - Schmelzer, Hummels, Subotic, Kirch - Gündogan, Bender, Reus, Kagawa (Kampl 46.), Mkhitaryan (Blaszczykowski 76.) - Aubameyang (Immobile 76.). Vezetőedző: Jürgen Klopp

Az első pillanattól fogva Jürgen Klopp csapata tartotta kézben a meccs irányítását, ám a kapu előterében mégis a hazaiak tudtak veszélyesebbek lenni. A vendégek tudománya ezúttal igen csak elhalt az ellenfél védő harmadában. A 18. percben Zinnbauernek kényszerű cserét kellett végrehajtania Djourou sérült meg, így a védelmet átrendezve Marcus érkezett. Gouaida révén kétszer is közel állt a gólszerzéshez a hazai csapat, ám előbb ő maga tévesztett irányt, majd Weidenfeller védett nagyot. igazán ordas BVB lehetőséget nem jegyezhettünk fel az első játékrészben, ha úgy volt, sárga lap árán a hazaiak megállították a kapu felé törő sárga-feketéket.

A második játékrészben csakúgy mint az elsőben sokkalta aktívabbak voltak a vendégek, ezúttal pedig a Hamburg akciói elmaradtak. A 62. percben Reus beadása találta meg Aubameyang fejét, azonban a játékszer nem a háló, hanem a kapufa melletti síkon hagyta el a játékteret. Peter Gagelmann a mérkőzés játékvezetője szórta a lapokat, próbálta megfogni a meccset, mely végül 0-0-ás döntetlennel zárult, miután a csereként beálló, a télen érkező Kevin Kampl meccslabdát hibázott.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése