2014. március 18., kedd

Harc a Bundesliga egyik legnagyobb tehetségéért

Bár a Hoffenheim közepes szezont produkál, bizony vannak kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosai, ilyen például Kevin Volland a csapat jobb oldali támadója, aki igen csak a figyelem középpontjába került az utóbbi időben, a nyáron pedig úgy fest válogathat az ajánlatok közül. 

A mindössze 21 esztendős játékos, aki nem mellesleg csapatkapitánya a német u21-es válogatottnak remek szezont fut, 28 fellépése során 9 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját és emellett 7 ízben szolgálta ki gólpasszal csapattársait. Pár héttel korábban arról lehetett hallani, hogy a Borussia Dortmund lesz az a klub, mely a nyáron elhappolja, most azonban új kérő van a láthatáron a WfL Wolfsburg személyében.

Volland piaci ára az utóbbi időben rendkívül megemelkedett a transfermarkt.de egy esztendővel korábban 5 millió euróra taksálta, míg idén februárban ez az összeg már elérte a 18 millió eurót, s ki tudja a szezon végéig mennyi lesz. Egy biztos, szerződése, mely 2017 nyaráig érvényes a Hoffenheim malmára hajtja a vizet, ami a lehetséges transzfer anyagi vonzatát illeti.

Eddig tehát két komoly kérő van, mindkét klub szándéka komolynak tűnik, ám aligha hisszük, hogy nem jelennek meg újabb klubok ajánlataikkal. Kevin Volland a nyári átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa lehet.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése