2013. január 31., csütörtök

QPR: Samba leigazolása csak a kezdet volt, még három remek játékos érkezhet éjfélig

Nem áll le a londoni csapat, mindenképpen szeretnék olyannyira megerősíteni a keretüket, amennyire csak lehet. Az utolsó helyről szeretnének elmozdulni és kivívni a bennmaradást a legmagasabb angol osztályban. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Samba az Anzhi csapatától 14,5 millió euró ellenében csatlakozott a QPR-hez. A védő leigazolása azonban csak a kezdet volt, éjfélig a tervek szerint még három játékossal erősít a klub. Nézzük kik vannak képben. 

Csatár poszton Peter Odemwingie a West Brom 31 esztendős Nigériai válogatott csatára érkezhet. A támadó piaci értéke 5 millió euró, a korábbi Lokomotiv Moszkva és Lille csatár 2010-ben került Gera Zoltán jelenlegi csapatában ahol az idei szezonban a PL-ben öt találatnál jár.

Nem csupán egy csatár érkezhet, a másik kiszemelt Peter Crouch a Stoke gólfelelőse. A tegnap 32 esztendőssé vált hórihorgas támadó a szezonban csak úgy mint a fent említett Odemwingie öt gólnál tart és becsült piaci értéke úgyszintén 5 millió euró. Azt, hogy Crouch hány helyen fordult meg pályafutása során nehéz lenne felsorolni, elég ha annyit mondunk ez egy visszatérés lenne, ugyanis a 2000-2001-es szezonban a QPR színeiben 42 meccsen már szerepelt és ez idő alatt 10 alkalommal volt eredményes.

A harmadik kiszemelt nem a szigetországban játszik, Niko Kranjcar a Dinamo Kijev támadó középpályása jelenleg. A 28 esztendős horvát válogatott középpályás számára a Premier League nem ismeretlen, ugyanis hat esztendőn keresztül a szigetországban játszott a Portsmouth és a Tottenham színeiben mikor tavaly Ukrajnába igazolt. Piaci értékét a szakemberek 7,5 millió euróra becslik.

Emellett egyes források arra mutatnak, hogy  egy Spurs trio is a képben van. Jermaine Jenas, David Bentley, Andros Townsend alkotja ezen hármast, pontos információk nincsenek, ők miként kerültek képben és hol állnak a tárgyalások ha esetleg vannak. Ami tény, a három Spurs játékosnak nem kellene várost váltania csupán pár kerülettel kellene odébb menniük...

Tervek tehát vannak, kíváncsian várjuk, éjfélig mi történik majd a QPR háza tályán.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése