2013. január 31., csütörtök

Hoppá! David Beckham a PSG játékosa? -16:00-kor rendkívüli sajtótájékoztató párizsban

Nagy fordulatot vett a David Beckham ügy, ugyanis a 115-szörös angol válogatott immáron 37 éves klasszis az amerikai kitérőt követően visszatér Európába, azon belül pedig a PSG együttesébe. 

Egybehangzó brit és amerikai források állítják, Beckham karrierjének új célállomása a francia bajnokság, azon belül pedig a PSG csapata. Az AP amerikai hírportál arról adott tájékoztatást, hogy a sportolóhoz közeli forrásból tudják, David ezekben az órákban esik át az orvosi vizsgálatokon.

Napok óta folytak a találgatások, sokan már az Arsenal kezdőjében látták a szabadrúgásairól elhíresült játékost, ugyanis az ágyúsokkal edzett. Játékjoga jelenleg szabadon igazolható, hiszen decemberben elváltak a Galaxy és Beckham útjai, csupán egy kis aláírási pénz kerül majd terítékre minden bizonnyal, pénzből pedig Dunát lehetne rekeszteni a párizsi klubnál. 

A PSG bejelentette, hogy délután 16 óra magasságában sajtótájékoztatót tart, melynek témája minden bizonnyal az angol szerződtetése lesz. Így tehát véget érhetnek a találgatások, nem lesz QPR, sem pedig West Ham, Beckham ismét szerepelhet a legrangosabb sorozatban a Bajnokok Ligájában...

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése