2014. augusztus 7., csütörtök

Kikapott a Bayern München, kemény diónak bizonyult az MLS All-Stars!

Vereséget szenvedett a tengerentúlon túrázó Bayern München, mely az észak-amerikai profi liga (MLS) válogatottjával szemben maradt alul. Guardiola későn hozta be a világbajnokokat, a találkozó végeredményén már nem tudtak változtatni a hajrában. 

MLS All-Stars–Bayern München 2–1  (0-1)
G: B. Wright-Phillips (51.,) Donovan (70.,) ill. Lewandowski (8.) 

Starke – Rafinha, Javi Martínez, Alaba – Höjbjerg, Gaudino, Rode, Bernat – Shaqiri – Pizarro, Lewandowski, avagy ez volt a német rekordbajnok összeállítása, míg az MLS All-Stars kezdőjében olyan játékosok kaptak helyet, mint Thierry Henry, Tim Cahill, Michael Bradley, Obafemi Martins és Clint Dempsey. A müncheniek jól megdolgoztatták Rimando kapuvédőt, aki a 8. minutumban kapitulált egyet, Lewandowski 18 méteres bombájával nem tudott mit kezdeni, a játékszer a léc alá csapódva ágyazódott a hálóba. Több nagy helyzetet is kidolgoztak Guardiola tanítványai, ám előnyüket nem sikerült növelni, melyre rá is fizettek. 

A második játékrészre komplett csapatot cseréltek az amerikaiak, többek között pályára lépett az MLS góllövőlistájának éllovasa Wright-Phillips és az amerikaiak nagy kedvence Donovan. Előbbinek nem is kellett sok a gólszerzéshez, az 51. percben már zörgött is a Starke mögött elterülő háló, míg a győztes találatot Donovan jegyezte a 70. minutumban. A hajrára aztán jöttek a nagyobbnál nagyobb nevek, Dante, Neuer, Boateng, Müller, Götze, Schweinsteiger, Lahm és még Robben is kapott négy percet, ám a világbajnokok nem tudtak fordítani, így az MLS All-Stars diadalmaskodott.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése