2014. augusztus 7., csütörtök

Bővülő kör: Újabb kérője akadt Falcaónak!

A Real Madrid és a Manchester City után újabb klub jelezte szándékát, miszerint csapatában szeretné tudni a keresztszalag szakadásból nemrégiben felépülő kolumbiait, aki nemrégiben úgy nyilatkozott, a Monacóra koncentrál és örül, hogy újra játszhat, ez egy ajándék a számára. 

Az új kérő nem más, mint a Liverpool, mely már igencsak kiköltekezte magát a nyár folyamén, hiszen közel 120 millió euróért szerződtetett játékosokat, amellett, hogy 80 millió euró ellenében eladta legjobbját Luis Suárezt. Hiába igazolták le a vörösök Rickie Lambertetm úgy fest a szakvezetés nem elégedett meg ennyivel és sztárcsatárra vadásznak, igen ám, de a hírek szerint kölcsönszerződést szeretnének kötni a hercegségiekkel, akik egyébként nem kívánnak megválni játékosuktól, így ennek tudatában nagyon nehéz dolga lesz a vörösöknek, akik természetesen opciós joggal rendelkeznének a 60 millió euróra taksált támadóval szemben a szezont követően. 

A hírt egy a CNN-nek és a  BBC-nek dolgozó, főként olasz focira szakosodott zsurnalisztája szellőztette meg. Emellett Falcao még mindig képben van a Manchester Citynél, Negredo kiesése komoly fejtörést okoz Pellegrini mester számára, aki mindenképpen támadót igazolna. Madridban Benzema mellé keresnének vetélytársat és szintén nem mondtak le a kolumbiairól. Hosszú még az átigazolási időszak...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése