2014. augusztus 7., csütörtök

BL-selejtező: Déli szomszédaink bajnokai is búcsúztak - eredmények

Mind a horvát, mind pedig a szerb bajnok követte e Debrcent az Európa Liga rájátszásába, miután hazai környezetben elbukták harmadik fordulós bajnokok Ligája selejtezőpárharcukat. 

Dinamo Zagred - Aalborg 0-2 (0-1)
G: - ill. Jacobsen (36.)
Tj: az Aalborg 2:1-es összesítéssel

Helyzetek tekintetében lemosta a pályáról ellenfelét a Dinamo Zagreb.mely idegenbéli győzelmét követően mégis kiesett hazai közönsége előtt. Gólra törő játék, 19 kapuralövés, melyből 10 kaput talált és bizony nulla gól. Ellenben a dán bajnok Aalborg csupán kétszer találta el a kilencven perc során Eduardo kapuját, ám mindkétszer a hálóban kötött ki a labda. A 85. percben Jacobsen duplája a rájátszásba repítette csapatát.

Partizan - Ludogorets 2-2 (2-2)
G: Skuletic (30., 35.) ill. Marcelinho (19., 22.)
Kiállítva: Trajkovic (41.) ill. -
Tj: a Ludogorets 2:2-es összesítéssel idegenben lőtt góllal

A 0-0-ás odavágót követően kitettek magukért a csapatok, igen eseménydúsra sikeredett az első negyvenöt perc. Marcelinho három perc alatt két gólos előnybe juttatta csapatát, ám a Partizan nem adta fel és Skuletic révén a 35. percben már 2-2 állt az eredményjelzőn. A párharc és a mérkőzés fordulópontját Trajkovic kiállítása hozta, a szerb védő a 41. percben egyből pirossal szállt ki. Az első felvonás statisztikáit böngészve megjegyeznénk, hogy a kapuralövési kísérletek közül mindkét oldalon kettő-kettő talált kaput, mindegyik gól is lett, ez nem feltétlenül a kapusteljesítményeket dicséri. A második játékrészben a Ludogorets nyomott, a Partizant teljesen tönkretette a kiállítás, szinte lehetőségük sem volt. A bolgárok idegenben lőtt góllal lépett a rájátszásba. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése