2014. augusztus 7., csütörtök

BL-selejtező: Beégett a Celtic és a Dnipro, rájátszásban a Salzburg - eredmények



Hatalma meglepetés, papírforma és szenvedés, avagy Bajnokok Ligája mérkőzéseket rendeztek a szerdai estén. A csapatok a harmadik selejtezőkör visszavágóin voltak érdekeltek, ahol a dán bajnok hatalmas meglepetést okozott, míg a Salzburg papírforma szerint megmutatta, hogy ki az úr a háznál. A Celtic mérkőzését pedig csak szenvedésként jellemeznénk... 

FC Köbenhavn - Dnipro 2-0 (1-0)
G: Cornelius (36.), Kadrii (52.)
Tj: a Köbenhavn 2:0-ás összesítéssel

A Köbenhavn első mérkőzésen idegenben elért döntetlenje hatalmas meglepetésnek számított, és a visszavágó előtt is a Dnipro volt az esélyesebb, ám a papírforma ezen az estén, illetve ezen a mérkőzésen borult. Corneluis és Kadrii találatai továbbjutást értek a dán bajnok számára, mely abszolút nem játszott alárendelt szerepet, sőtt több lehetőséget alakított ki mint ellenfele és ami fontos, hogy pontosabb volt.

Salzburg - Karabakh 2-0 (2-0)
G: Hinteregger (18., 34.)
Tj: a Salzburg 3:2-es összesítéssel

Az azeri odavágót követően hazai környezetben megmutatta ellenfelének a Salzburg, hogy ki az úr, igaz nem a gólerős támadók, hanem a Gulácsi előtt ténykedő Hinteregger döntötte el a párharcot. Bár magabiztosan játszott és vezetett a Salzburg, a Karabakh egy góllal könnyen döntetlenre menthette volna a mérkőzést. A játék és az erőviszonyok képét hűen tükrözi a kapuralövési arány, mely 24-4 volt az osztrákok javára. A Salzburg kapuját végig Gulácsi Péter védte.

Celtic - Legia Warszawa 0-2 (0-1)
G: - ill. Zyro (36.), Duda (61.)
Tj: a Legia 6:1-es összesítéssel

Elmaradt a csoda, sőt hazai közönsége előtt is kikapott a Celtic, mely 6-1-es összesítéssel búcsúzott a lengyel bajnokkal szemben. A visszavágó roppant kiegyenlített volt, mind mezőnyben, mind pedig helyzetek tekintetében, ám a Legia jobban gazdálkodott a lehetőségeivel.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése