2014. május 12., hétfő

Zidane kifejezte nemtetszését: "Nálam a Liverpool a bajnok...!"

Az utóbbi hetek egyik fő témája volt az angol bajnoki arany kiléte, nos mint tegnap megtudtuk, a Manchester City fejére került az a bizonyos korona. A különböző fórumokat és hozzászólásokat böngészve rendre azt tapasztaltuk, hogy az emberek döntő többsége nem örül a "Polgárok" sikerének. Nem csupán a szurkolók vannak ezzel így, többen, a szakmában dolgozók közül is elmondták, hogy a Liverpool szerintük többet tett a bajnoki címért és megérdemelték voln a végső győzelmet. 

A téma mellett nem ment el a Real Madrid másodedzője Zinédine Zidane sem -  "Láttam, hogy a Manchester City nyerte a bajnokságot, de őszintén szólva Én nem örülök neki! Azt szerettem volna, ha Gerrardék nyerik. Ami pedig még jobban bosszant, hogy a Liverpool elverte a Manchester City egy elég nehéz pillanatban, és még is a City lett a bajnok! Én úgy gondolom, hogy a Liverpool idén jobb csapat volt, mint a City". Nálam a Liverpool a bajnok!"

Persze ez is csak egy vélemény a sok közül, a tény az tény, a 2013/2014-es angol bajnokságot nem a Liverpool nyerte meg, hanem a Manchester City.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése