2014. május 12., hétfő

Barca: Mascherano elejtett mondata sokat sejtet

Hétvégén egymás elleni, mondhatni egy bajnoki döntő keretein belül dönt az aranyérem sorsáról az FC Barcelona és az Atletico Madrid együttese. Egyik gárda sem tudta megnyerni hétvégi bajnokiját, a katalánok az Elche ellenében játszottak egy gól nélküli döntetlent. A találkozót követően Mascherano száját egy igen fülbeötlő mondatocska hagyta el. 

A rutinos argentin védő a mérkőzést követően a  riporternek éppen azt ecsetelte, hogy mindent megtettek az Elche ellen, ezen a napon azonban nem sikerült nyerniük, majd más területre tévedt hirtelenjében - "Reméljük, hogy meg tudjuk nyerni a bajnokságot hazai pályán az Atlético elleni találkozón. Ez lehet az utolsó meccsünk némelyikünknek a Barcelonában"

Mint ismeretes, a nyáron nagy átalakuláson mehet át a katalán klub, Mascherano ezen mondata pedig csak megerősítette az eddigi sajtóhíreket. A 29 esztendős védő nyakatekerten fogalmazott többesszámban de magát is belevéve, beleértve. A hírek szerint Olaszországban egykori edzője Rafa Benítez tárt karokkal várja a Napoli csapatába. nemsokára vége a bajnokságnak, megnyílik az átigazolási piac, a többit pedig majd szép fokozatosan meglátjuk...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése