2014. május 8., csütörtök

Ronaldo: "Neymar nagyon..."

Nemrégiben igen elismerő szavakkal illette a katalánok brazil játékosát Neymart az ősi rivális Real Madrid klasszisa, az idei aranylabdás Cristiano Ronaldo.  

"Neymar nagyon nagy tehetség. Látom benne a potenciált, hogy a legjobb legyen a világon. Volt néhány beilleszkedési problémája a Barcelonában, de ez normális. Azonban nem lehet megkérdőjelezni a tehetségét. Semmi esetre sem." - hangzott el a rivális Real Madrid klasszisának szájából a dicsérő monológ.

Sokszor sok helyen arról írnak, illetve beszélnek, hogy ezen sztárok (például Messi és Ronaldo) nem bírják elviselni egymást, ez azonban legtöbbször nem így van, riválisok, de nem ellenségek. A pályán ugyanazon célokért küzdenek, de különböző szerelésben, ám nem vakok és elismerik a másik nagyságát. A sárdobálást legtöbbször csupán a zsurnaliszták gerjesztik, vagy unatkozó amatőr képszerkesztők, közösségi "bloggerek".

A két klasszis idén már a pályán is megismerhette egymást, és ki tudja, elképzelhető, hogy a brazíliai világbajnokságon is összefutnak. Jelenkorunk egyik ha nem a legjobb labdarúgója és az ifjú titán, aki trónkövetelőként tör fel.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése