2014. május 8., csütörtök

A Fradi ifjú tehetsége is Footgolfozik

Nem csupán felnőtt férfi és szenior kategóriában zajlik a FootGolf Országos Bajnokság, bizony a legfiatalabbak is összemérhetik tudásukat fordulóról fordulóra Kisorosziban a Magyar Golf Club golfpályáján. Szerencsére az ifjú növendékek mezőnye is igen népes, a szervezők pedig remélik, hogy ez a jövőben is így lesz.  

Az előző fordulóban Juhász Donát diadalmaskodott, a száz ranglistapont mellett pedig megnyerte a 2014-es Magyar Kupát. Felkerestük édesanyját Koltai Évát, akit a sportágról és fia szerepléséről kérdeztünk - "Lengyel Béla footgolf világbajnok hívására Donát 2013. augusztusában az I. Footgolf Junior Kupán indult először – melyet korosztályában megnyert -, ott ismerkedett először a sportág sajátosságával. Nagyon megszerette, több csapattársa (Ferencváros U13) is részt vett, s azóta egyre többen csatlakoznak. Aki egyszer kipróbálta, azóta is részt vesz, hiszen gyönyörű környezetben, szülök, barátok között versenyezhet.  Donát idén elindult a Footgolf Országos Bajnokságon, ahol először második, majd első helyezést ért el. A verseny során még arra is figyel, hogy csapattársait tanácsaival, biztatásával segítse."

"Donát a Ferencváros labdarúgó utánpótlásának tagja. Edzések, versenyekkel telnek a héten is napjai, felkészülésre nem igen lesz ideje. Eddigi szereplése, illetve Lengyel Béla bizalma biztos motiválni fogja, hogy a hétvégén is legjobb tudásával vegyen részt, a FOB III. fordulóján a Hinora Footgolf versenyen."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése