2014. január 21., kedd

Valenciába szerződhet a Napoli válogatott szélsője

Újfent kölcsönadhatja chilei válogatott labdarúgóját a Napoli, miután Rafa Benitez vezetőedző nem tart igényt a játékos szolgálataira annak ellenére sem, hogy legutóbb a Gremio színeiben igen jól és egyben gólerősen játszott. 

A szóban forgó játékos nem más, mint Eduardo Vargas a chilei válogatott egyik gyöngyszeme, aki 2012-ben vetette meg lábát Európában, ekkor érkezett az Universidad de Chile gárdájából. A hírek szerint a Valencia szakemberei kiszemelték és mindent megtesznek azért, hogy megszerezzék a játékost, aki előbb kölcsön vennének és ah minden jól alakul, akkor opciós jogukkal élve a következő szezonban már a csapat teljes jogú játékosa lehet opciós joggal együtt. 

Hogy miért nem most köttetik az üzlet? Nos, a dúsgazdag befektető a következő szezontól tervez komoly erősítéseket, melynek egyik első láncszeme lehet Eduardo, akinek piaci értéke 6 millió euró, szerződése pedig 2015 nyaráig szól a nápolyi egylethez.

Sokakban felmerülhet, hogy ha olyan sok pénz lesz, miért nem kész sztárokban gondolkoznak. Nos, mindenkinek mások a nézeteik, úgy fest a "Denevéreknél" hosszútávon gondolkoznak és kiforratlan, ám ízig vérig tehetséges és ami fontos fiatal labdarúgókból rakhatják össze az új Valenciát. Van aki sztárokat vesz 50-60-100 millió forintokért, van aki pedig építkezik. Ha pedig az anyagi feltételek tökéletesek lesznek, akkor megtartani is egyszerűbb lesz a játékosokat, alias bátran lehet építkezni.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése