2014. január 21., kedd

Hármat gurított és kilencet számolt ellenfelére a City

Az elsős 6-0-ra végződött mérkőzés után már csak formalitásnak ígérkezett a visszavágó, ám Pellegrini mester nem hagyott pihenőt legjobbjainak, egy igen erős csapatot küldött a pályára nem féltve kulcsjátékosai testi épségét. A kétszer kilencben perc végén kilencet számolhattak a City drukkerek az ellenfélre. Irány a döntő! 

West Ham - Manchester City 0-3 (0-2)
G: - ill. Negredo (3., 59.), Agüero (24.)
Tj: a Manchester City kettős győzelemmel, 9-0-ás összesítéssel

Hamar, már a harmadik percben meghűlt a levegő a Boleyn Grundon, mikor is Negredo talált a hálóba Marcos Lopes passzát követően. A "Polgárok" nem álltak vissza egy pillanatig sem, úgy játszottak némi túlzással, mintha összesítésben nem hét, hanem csak egy gól lenne a felek közt. A fiatal, mindössze 18 esztendős Lopes nagy napot fogott ki, a 24. percben második asszisztját jegyezte, miután Agüero a hálóba talált. A "kalapácsosok" küzdöttek és helyzeteket is kialakítottak, ám vagy pontatlanul tüzeltek, vagy Pantilimon tette azt, amiért a gólvonalon áll egy kapuvédő. Az i-re a pontot Negredo tette fel az 59. percben, mikor is Agüero tálalt elé, a spanyol pedig köszönte és belőtte. Ezzel összesítésben 9-0-ra diadalmaskodott Pellegrini csapata, mely várja döntős ellenfelét. A Manchester United otthon fordíthatja meg a párharcot, amennyiben ez megtörténik, akkor összejön a manchesteri álomdöntő.

FA Kupa, újrajátszás
Oxford United - Charlton 0-3 (0-2)
G: - ill. Kermorgant (35., 58.), Green (38.)

Újrajátszott mérkőzést tartottak az FA Kupában, miután múltkoriban az elhalasztott meccset követően nem tudta döntésre vinni a párharcot az Oxford és a Charlton. Nos, ez most sikerül, az első félidő hajrájára fordulva hamar dupláztak a vendégek, míg a második játékrészben Kermorgant duplázni tudott, így kialakult a három gólos végeredmény és teljessé vált a sorozat következő fordulója.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése