2014. január 14., kedd

Hull City: Horvát válogatott támadó érkezhet közel 10 millióért

Támadószekcióját erősítené meg az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Hull City, mely az Everton támadóját nézte ki ezen cél megvalósítására. Nikica Jelavic nem éppen alapembere klubjának, így könnyen létrejöhet az üzlet. 

A 28 esztendős horvát válogatott befejezőcsatár a Glasgow Ranger színeiben két 45 mérkőzésen 30 gólt szerzett, s mikor csődbe ment az 54-szeres skót bajnok, ő is a távozók között volt, választása pedig a liverpooli kékekre esett, ahol Moyes irányítása alatt alapember volt, még ha a gólok nem is annyira jöttek. A skót tréner távozott a Manchester United kispadjára, az új vezetőedző elképzeléseiben pedig nem Jelavic lett az első számú támadó, hanem a kölcsönjátékos Lukaku. Mellette pedig még ott van a keretben a szintén belga Mirallas, illetve a skót Naismith. Sérüléssel bajlódik Deulofeu, Arouna Koné és Gueye, tehát ha nem is a legminőségibb támadók, de konkurencia van bőven.

A hírek szerint a "Tigrisek" 7,8 millió eurót sem sajnálnának a horvát válogatott támadóért, ám van olyan forrás is, mely valamivel 8 millió fölötti összegről számol be. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése