2014. január 14., kedd

Anderson olasz sztárcsapatba kerülhet

Nagyon úgy fest, hogy a brazil Anderson Luís de Abreu Oliveira és a Manchester United frigye eddig tartott és nem tovább. A mellőzött irányító Olaszországba teheti át székhelyét. 

A nyolcszoros brazil válogatott játékos 2007-ben a Porto együttesétől szerződött Manchesterbe, ahol több mint 100 tétmeccsen lépett pályára, ám mostanra kegyvesztetté vált, az új edző Moyes már nem igen számol vele. A bajokságban mindössze négyszer lépett pályára, minden sorozatot figyelembe véve pedig nyolcszor húzhatta magára a "Vörös Ördögök" mezét, melyben meccsenként átlagosan 31 percet kapott. 

A 25 esztendős labdarúgó játszani szeretne, ez pedig a váltás felé sodorja gondolatait. A fő kérő jelen állapot szerint az olasz Fiorentina, mely negyedik helyen áll a bajnokságban és harcol a nemzetközi kupaindulást érő helyekért. A transfermarkt.de 9 millió euróra taksálja Anderson árát, akit még 2015-ig szerződés köt jelenlegi klubjához. Egy két napja kiadott esélylatolgatás során 74 százalékot adtak a transzfer létrejöttére.

A violák egyébként komoly terveket szövögetnek, így nem Anderson lehet az egyetlen érkező.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése