2013. november 3., vasárnap

Serie A: Tovább robog az Inter és a Verona

Nem hibázott sem az Inter, sem pedig az újonc Verona, így kéz a kézben kövezik a dobogósokat. Mindkét együttes Európa Ligát érő helyen tanyázik, míg ellenfeleik igen pocsék szériát futnak jelenleg. 

Udinese - Inter 0-3 (0-2)
G: - ill. Palacio (25.), Ranocchia (30.), Alvarez (90+1.)

Igen szoros mérkőzést játszott egymással az Udinese és az Inter együttese, ám a vendégek a kapu előtt sokkal higgadtabbak tudtak maradni. Az eredmény nagyon simának tűnhet, de higgyék el, a mérkőzés ennél sokkal összetettebb volt. Az első félidő közepén egy rövidzárlat, azonban mindent eldöntött, ugyanis öt perc leforgása alatt Palacio és Ranocchia is bevette Brkic kapuját. Az i-re a pont a hosszabbításban került fel, Alvarez állította be a végeredményt. Az Inter negyedik, míg az Udinese tizedik és játéka továbbra is igen csak hullámzó.

Verona - Cagliari 2-1 (1-0)
G: Luca Toni (5.), Jankovic (58.) ill. Conti (90+1.)

Fergeteges a hangulat az újonc Hellas Verona háza táján, a csapat ugyanis szárnyal, nemvárt jó szereplést mutat. A szenvedő fél ezúttal a Cagliari volt, mely sokkal többet birtokolta a labdát, ám a kapu előtt megremegtek a lábak. A vezetést a veterán támadó Luca Toni már az 5. percben megszerezte, míg a második játékrészben Jankovic duplázta meg a hazaiak előnyét. A hosszabbításban aztán Conti szépíteni tudott, ez azonban csak szépségtapasznak volt elég. A Verona ötödik, míg a Cagliari az alsóház közepén tanyázik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése