2013. november 3., vasárnap

Serie A: Megtörte rossz sorozatát a Livorno

A Serie A 11. fordulójának vasárnapi nyitányán a liga második legrosszabb sorozatát futó Livorno fogadta az Atalanta együttesét. A hetek óta tartó rossz sorozat megtört, míg az Atalanta jó formája már csak a múlté. 

Livorno - Atalanta 1-0 (1-0)
G: Paulinho (11.) ill. -
Kiállítva: - ill. Carmona (35.)

Egy döntetlen és négy vereség az utóbbi hetekben. Ilyen mérleggel rontott az Atalanta együttesének a hazai csapat. A mérkőzés elején a hazaiak magukhoz ragadták az irányítást, és Paulinho révén a 11. percben meg  is szerezték a vezetést. A gólpassz Greco nevéhez fűződött. A 18. percben aztán Carmona begyűjtötte első sárgalapját, melyre később rákontrázott, így az első félidő derekán nem csak gól, hanem emberhátrányba is került az Atalanta. Ez azonban nem gátolta meg a vendég gárdát abban, hogy többet birtokolja a labdát, ám a Livorno kapujáig nem nagyon jutottak el. Ellenben a hazaiak jó pár lövéssel próbálkoztak, újabb gól azonban nem született.

Ezzel megszakadt a Livorno rendkívül rossz sorozata, míg az Atalanta úgy tűnik az utóbbi hetek pontgyűjtögetését követően hullámvölgybe került.  

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése