2013. október 29., kedd

Serie A: Bergamóban hagyott pontokat az Inter

Az olasz labdarúgó bajnokság (Serie A) 10. fordulójának hétközi nyitómeccsén az Inter együttesét fogadta az Atalanta, s tartott otthon egy pontot neves riválisával szemben. 

Tapogatózó kezdést követően a vendég kék-feketék szereztek vezetést az első negyed óra végén, ekkor Alvarez az Inter bal szélsője vette be Consigli kapuját Palacio remek átadását követően. Sokáig nem örülhettek a milánóiak, ugyanis a hazaiak csatára Denis kilenc perccel később egalizálta az eredményt. A szünetre 1-1-es döntetlennel vonultak a felek, ez pedig a második játékrészben sem változott, így az Inter újabb fontos bajnoki pontokat hullajtott el idegenben. A népes bergamói publikum egy igazán küzdős brusztolós meccset láthatott, mintsem önfeledt szép focit. Összességében megérdemelt döntetlen született.

A tabellára tekintve az Inter a 4., míg az Atalanta a 8, pozícióban tanyázik, ám ez biztosan változni fog szerdán a többi mérkőzés eredményének függvényében. Szerdán nyolc találkozóval folytatódik a Serie A 10. fordulója.

Atalanta - Inter 1-1 (1-1)
G: Denis (25.) ill. Alvarez (16.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése