2013. október 29., kedd

Müllert Barcelonában látták! - a csatár cáfolja érkezését

Nemrégiben többen is látták, vagy mondjuk úgy felismerték Thomas Müllert a német rekordbajnok támadóját Barcelonában, és mint ilyenkor mindig, a pletykák ezúttal is szárnyra kaptak, mely szerint a katalánok és a Bayern játékosa között valami készül.

Müller azonnal válaszolt a firkászok felvetéseire, és a Sky90-nek elmondta, senki ne gyártson összeesküvéselméleteket, szíve a német rekordbajnoké - "Barcelonában voltam személyes okok miatt, de ezek a dolgok azonnal megjelennek online manapság. Természetesen jóleső, ha kapcsolatba hoznak egy olyan klubbal, mint a Barcelona, mindazonáltal nagyon boldog vagyok a Bayernnél. A Bayern sokat jelent nekem, és helye van a szívemben. Remélem, még hosszú évekig itt lehetek."

Mint ismeretes, a hírek szerint a katalán óriás még egy támadót szeretne igazolni, egy igazi vérbeli befejezőcsatárt, olyat, mint Eto'o volt, ugyanis jelenleg ilyen kvalitású játékos nem található a keretben. Ezen vonalon, a hír akár igaz is lehetne, ugyanis Müller tipikusan egy ilyen játékos.

Nektek mi a véleményetek?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése