2013. október 29., kedd

PSG: A Juve sztárja kell a franciáknak - sajtóhír

A Tuttosport arról számol be, hogy a PSG komoly érdeklődést mutat a Juventus fiatal francia válogatott játékosa Paul Pogba iránt, akiért olasz játékosukat sem sajnálnák beáldozni. 

A mindössze 20 esztendős irányító középpályás a Manchester United együttesétől érkezett a Torinóiakhoz, és azóta a csapat húzóemberévé, vezéregyéniségévé vált. Szinte minden mérkőzést végigjátszik, fizikuma pedig fantasztikusnak mondható. Az eddigi 9 bajnokiból egy kivételével mindet végigjátszotta, két gólja mellett pedig négy alkalommal szolgálta ki a társakat.

A PSG akár már a télen is megkörnyékezheti Pault, akinek piaci értéke jelenleg 25 millió euró, szerződése pedig 2016-ig köti az Öreg Hölgyhöz. Mint ismeretes a párizsiaknak a pénz nem számít, azonban a francia bajnokság nem feltétlenül vonzó mindenki számára. A hírnek a Juventus vezetői nagy valószínűséggel nem örülnek, a franciáknak azonban van opciója Pogba pótlására Marco Verratti személyében, akit belevennének az üzletbe. A két játékos egy poszton játszik és mindketten egy idősek. Verratti piaci értéke 15 millió euró. Elképzelhető, hogy a télen a két játékos klubot cserél, vagy mondjuk úgy, mindketten visszatérnek hazájukba.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése