2013. október 17., csütörtök

PSV-játékos iránt érdeklődik a Fiorentina

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Fiorentina igen csak komoly szándékkal szaglászik Eindhovenben, méghozzá a PSV háza táján. Transzfer a láthatáron? 

A kiszemelt nem más, mint a 27 esztendős Ola Toivonen, akinek szerződése jövő nyáron lejár, így ha pénzzé szeretné tenni svéd játékosát Dzsudzsák korábbi klubja, akkor a télen cselekedniük kell. Erre a lehetőségre csaphatnak le a "violák", akik minden áron támadóval szeretnék erősíteni keretüket.

A transfermadt.de jelenleg 6,5 millió euróra taksálja a hórihorgas 192 centiméter magas támadó árát, ám a lejáró szerződés miatt ez jócskán csökkenhet, így áron alul vehet kiváló támadót az olasz klub. 

Apropó! Kiváló? Nos, a jelenlegi statisztikák nem erről árulkodnak, ugyanis Ola többnyire csereként lép pályára és 12 meccsen 551 játékperc alatt csupán egyetlen egy gólt tudott összeszorgoskodni. Nem volt ez mindig így, azonban már a tavalyi szezon sem volt az igazi, akkor 7 gólig jutott a svéd. Azonban ha még jobban hátratekintünk a 2011/2012-es szezonban 26 gólt jegyzett. Úgy tűnik Toivonen beleszürkült az eindhoveni hétköznapokba, kitudja, egy környezetváltás lehet ismét kihozná belőle a jelenleg szunnyadó gólzsákot.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése