2013. október 17., csütörtök

Olasz válogatott középpályásnak udvarol az Inter

Jól megy a bajnokságban az Inter szekere, igazán jó csapat állt össze, azonban változtatásokra mindig van szükség, na meg persze van még hova fejlődni. Korábban és most is képben van Dzsudzsák Balázs, akit a télen ismét megpróbálhat megszerezni a milánói csapat, azonban lehet van egy olcsóbb és jobb megoldás. 

A Goal.com arról számolt, hogy Walter Mazzarri a kék-feketék vezetőedzője hazacsábítaná a nyáron Angliába távozó Emanuele Giaccherinit, aki igazán melléfogott a csapatválasztással, hiszen a Sunderland jelenleg nyeretlenül toronymagasan a Premier League sereghajtója. 

A jobb oldali szélső a nyáron két esztendő és 40 lejátszott meccs után hagyta el a Juventust, ahol Conte mester többnyire csereként számított rá, ez pedig nem elégítette ki Giaccherini vágyait, ő stabil kezdő szeretett volna lenni. A Sunderland csapatában ezzel nincsen gond, sőt 6 meccsen 2 ízben az ellenfelek hálóját is megrezgette, azonban ez kevés volt ahhoz, hogy behívót kapjon Prandelli kerethirdetésekor.

A transfermarkt.de legutóbbi becslése szerint 7,5 millió eurót és a 28 esztendős játékos, aki minden bizonnyal nem így tervezte angliai karrierjét. Félreértés azonban ne essék, Emanuele még nem jelezte távozási szándékát. Szerződése 2017-ig szól, az Inter könnyebben vásárolhatja ki őt mind Dzsudzsákot Moszkvából.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése