2013. október 17., csütörtök

Francia válogatott védővel erősített a Milan - hivatalos

Adil Rami becsülete kitelt a Valencia együttesénél, így már most szezon közben megköttetett a megállapodás, mely szerint a 27 esztendős francia középső védő az AC Milan játékosa lesz januártól.c

A francia válogatott játékost nemes egyszerűséggel kitette a Valencia vezérkara a keretből, miután nyíltan kritizálta  Miroslav Djukic vezetőedzőt és csapattársait. Az esetért pénzbírsággal is sújtották Ramit, akinek sokáig nem kellett keresgélnie, a milánóiak egyből kaptak az "olcsónak" tűnő lehetőségre.

A megállapodás értelmében szilveszterkor mikor éjfélt üt az óra, attól a pillanattól a szezon végéig  kölcsönben szerepel a francia új csapatánál és amennyiben beválik, élhet opciós jogával az AC Milan vezetősége. Arról nem tudni, hogy mit foglaltak az opciós jogba, de minden bizonnyal jóval kevesebbet, mint a játékos piaci értéke, mely 8 millió euróra rúg. 

Rami kiélvezheti a "szünetet", végre a lelátóról, vagy a tv-ben nézheti a jobbnál jobb meccseket és hódolhat legjobb hobbinak két és fél hónapon át. A viccet félre téve, attól hogy nem lép pályára tétmeccseken igen jó formában kell majd tartania magát, hogy Milánóban meggyőzze Allegrit, amennyiben még ő lesz a vezetőedző.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése