2013. október 26., szombat

Nem sokon múlott a United újabb égése

Továbbra is döcög a szekér a Manchester United együttesénél, mely ezúttal begyűjtötte a három bajnoki pontot, de a mutatott játék, ezúttal sem verdeste az eget. A másik meccsen a Norwich és a Cardiff osztozott a pontokon 

Manchester United - Stoke City 3-2 (1-2)
G: Van Persie (43.), Rooney (78.), Hernandez (80.) ill. Crouch (4.), Arnautovic (45.)

Nem kellett eltelnie sok időnek és máris vezetést szereztek a vendégek Crouch révén. Mondhatnánk, hogy mekkora meglepetés, a Stoke vezetése az Old Traffordon, de az utóbbi időben bizony egyre többször esik meg hasonló eset. A vendégek jól tartották magukat és felvették a kesztyűt, azonban Van Persie lövésére nem volt ellenszer a félidő vége előtt két perccel. Sokáig azonban nem örülhettek a United fanatikusai, egy perccel később Arnautovic akasztott hatalmas szabadrúgásgólt De Gea kapujába. A fordulást követően sokáig úgy tűnt, hogy megtarthatja előnyét a vendég együttes, de jött egy rövidzárlat, melyet kihasznált a hazai gárda. A 78. percben Rooney bólintott a kapuba egy szögletet követően, majd  egy perccel később Hernandez tudott eredményes lenni fejjel, mely fordítást és három pontot jelentett a Manchester United számára. Győzelmével a United nyolcadik a tabellán.

Norwich City - Cardiff City 0-0 (0-0)
G: - il. -

Nem született gól a kiesési rangadón, melyet igen csak megnyomott a hazai együttes, ám hiába a 29 próbálkozás, a hálóban egy sem kötött ki. Az egy pontnak a statisztikákat látva a Cardiff örülhet, azonban egyik csapat sincsen beljebb a döntetlennel.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése