2013. október 26., szombat

Eszméletlen! - Otthon kapott ötöt a Málaga

Óriási negatív meglepetést okozott a Málaga együttese, mely tavaly még a Bajnokok Ligájában menetelt, most azonban a kiesőzóna elől kell menekülnie a spanyol bajnokságban. Amit az együttes ma hazai pályán művelt, az osztályozhatatlan, a nem túl acélos Celta ugyanis ötöt gurított és ízeire szedte vendéglátóját. 

Hamar, már a 6. percben hátrányba kerültek a hazaiak, Lopez vette be a Caballero kapuját, aki ekkor még nem is sejtette, hányszor kell maga mögé nyúlnia. A félidő felénél aztán érkezett a második találat, melyet Fernandez szállított. A félidei 0-2 is nagy meglepetés volt, hát még az ami a második félidőben történt.

A 64. percben Lopez tudott duplázni, ezzel pedig eldöntötte a három pont sorsát, ám itt még nem volt megállás, nem állt le a Celta gépezete és kilenc perccel később Nolito is feliratkozott a góllövők közé. Az i-re a pontot Charles tette fel a 81. percben.

A Málaga rég látott történelmi vereséget szenvedett a Celta Vigo ellenében, de mondhatjuk úgy is, hogy a vendégek arattak hatalmas győzelmet.

Málaga - Celta Vigo 0-5 (0-2)
G: - ill. Lopez (6., 64.), Fernandez (23.), Nolito (73.), Charles (81.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése