2013. június 24., hétfő

Fordulat Szalai ügyében! - A Mainz bezárta a kapukat...

Noha már kész tényként közölte az európai sportsajtó, hogy Szalai Ádám pár napon belül hivatalosan is a Schalke 04 játékosa lehet, ehhez képest óriási fordulat látszik beállni az ügyben. Egyes források arról számolnak be, hogy a Mainz bezárta a kapukat és visszautasította a gelsenkircheniek magyar támadóért tett ajánlatát, melynek pontos nagyságrendjét nem ismerjük, csupán 7-9 millió euró közé lövik be.  

A Mainz nem tagadja, hogy érdeklődik a Stuttgart  japán támadója iránt Okazaki Sindzsi személyében, és úgy tűnik, szeretnének biztosra menni, előbb megtalálni Szalai utódját, mintsem túladni rajta. Ez persze csak egy lehetőség, de mivel visszautasították az ajánlatot, így a transzfer anyagi részeivel sem lehettek megelégedve, tehát a Schalke vezetőségének minden bizonnyal emelnie kell a tétet.

A klub nagyon komolyan gondolja, hogy Szalai Ádám a megfelelő ékpár Huntelaar számára, így minden bizonnyal elsőre nem adják fel, már készítik is elő a következő ajánlatot, ami ki tudja, már lehet be is futott a Mainz "várába".  Ami viszont biztos, azaz, hogy Ádám visszatért klubjához és immáron átesett az orvosin és a társakkal edzett.

A kálvária minden bizonnyal tovább folytatódik és egy darabig még el is húzódhat...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése