2012. augusztus 23., csütörtök

Beharangozó: Pokoli hangulat vár ma a Videotonra a török katlanban


Ma este 20:00-kor a török Trabzonspor vendégeként lép pályára a Videoton csapata, a mérkőzést az m2 közvetíti élőben. A török csapat szurkolótábora igen hírhedt, nem éppen békés természetéről. Ahol járnak, ott balhé és füst van.  Nem lesz könnyű feladata a Videotonnak este, a közönség 12. emberként segítheti majd a Trabzont. Reméljük viszont, hogy a srácok nem rémülnek meg a hangulattól és sikerül valami jó eredményt elérniük.  

A Videoton az első körben a szlovák Slovan Bratislava csapatát búcsúztatta 1-1-es összesítéssel idegenben lőtt góllal. A második fordulóban belga ellenfelet kapott a Gent személyében a magyar csapat és a hazai 1-0-ás győzelmet követően nagy meglepetésre 3-0-ás győzelmet aratott idegenben, így 4-0-ás összesítéssel jutott az utolsó selejtezőfordulóba.

A Trabzonspor csupán az utolsó selejtezőkörben csatlakozott, tehát eddig még nem játszott selejtező mérkőzést. Két felkészülési mérkőzés és egy török bajnoki van a hátuk mögött és elmondható, hogy nincsenek csúcsformában. A belga Standard Liege csapatával egy 0-0-ás döntetlent játszottak a német alacsonyabb ligás Fürth csapatát pedig 1-0-ra verték meg. A hétvégén rajtoló török superligában idegenben szereztek egy pontot a Karabukspor vendégeként 1-1-es mérkőzésen.

A tegnap esti sajtótájékoztatón Paulo Sousa a Vidi edzője a következő képen nyilatkozott. – “Alaposan felkészültünk a Trabzonsporból, tudjuk, hogy mik a gyengeségeik, de természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy mik az erősségeik. Egy nagyon jó csapatról beszélünk, egyénileg és kollektíven is. A legfontosabb, hogy azokat a területeket, amiket használni szeretnének, lezárjuk, és természetesen a megfelelő pillanatokban kemény, szervezett támadásokat vezessünk. A Trabzonsporról azt is tudjuk, hogy az Európa Ligában tavaly nem szenvedett vereséget hazai pályán, csütörtökön este szeretnénk ezt a sorozatot megszakítani”

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése