2012. augusztus 23., csütörtök

A korábbi Inter csillag Adriano visszatért, megvan új csapata

Adriano sokaknak ismerős lehet, hiszen a brazil válogatott és az olasz Internazionale kulcsembere volt éveken keresztül, míg nem pályafutása elkezdett hanyatlani. Rossz társaságba került, súlyfelesleggel küzdött és a játék sem ment már neki. Igazából nem érdekelte már a labdarúgás ezt mutatta kifelé link volt és hanyag.   Ezt hagyjuk is, mára ez már csak a múlt, akik követték az eseményeket vele kapcsolatban tudják milyen dolgokba keveredett. A Flamengo csapatánál töltötte utolsó viszonylag jó szezonját a 2009-2010-es esztendőben. A Roma és a Corinthians csapatánál sem tudott maradandót alkotni, szinte nem is játszott, majd pedig nem is edzett. 

Nos, úgy tűnik az-az Ariano a múlté és ismét a foci az első számú dolog az életében. Korábbi klubja a Flamengo pedig megadja neki az esélyt a bizonyításra, hiszen 2012 decemberéig szóló szerződést kötöttek, melyben az áll, hogy a 30 éves támadó gólonként plusz 30 ezer eurós jutalékot kap. Ez forintra átszítva 8 millió. Innentől már csak Adrianon múlik, hogy él a lehetőséggel, vagy ezt is elrontja.

"Lehetetlen elmondanom, hogy mennyire boldog vagyok most. Köszönettel tartozom azoknak, akik mellém álltak, és segítettek leküzdeni az utóbbi, nagyon nehéz időszakot. Köszönöm a Flamengónak, amiért megadták nekem ezt a lehetőséget, minden igyekezetemmel azon leszek, hogy megháláljam azt, hogy számítanak rám." - így nyilatkozott Adriano

Adriano fénykorában Interes korszaka alatt még 32 millió eurót is ért, jelenleg a transfermarkt.de csupán 750 ezer euróra becsli.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése