2015. június 16., kedd

Videoton: Megegyeztek a Győri kulcsemberrel

Úgy fest, hogy a következő szezont Székesfehérváron kezdi meg Lang Ádám, a Győri ETO válogatott védője, a csődbe ment klub egyik legfontosabb játékosa.  

A magyar sajtóban a keddi napon járt körbe a hír, miszerint a Videoton FC és Lang Ádám egyezségre jutott a részletet illetően, így nemsokára megköttethet az üzlet, s hivatalosan is bejelenthetik a transzfert. Lang Ádám nem az első, de bizonyára nem is az utolsó ETO játékos, aki elhagyja a süllyedő hajót, a 22 esztendős játékos élete legjobb formáját mutatja, tagja a magyar válogatott keretének, sőt, Dárdai Pál a kezdőben számolt vele a finnek ellen, mely remek ajánlólevél. 

A Vidinél nagy a jövés menés, a csapatnak azonban rövid időn belül össze kell állnia, hiszen nemsokára sorsolnak és megkezdődik a nemrégiben évet érő nemzetközi kupaszezon, avagy a 2015-2016-os kiírás. A magyar bajnok a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt, s úgy fest, a csapat masszív belsővédőpárossal kelhet neki az útnak Lang és Juhász párosában. Ehhez persze még kell a hivatalossá tétel.

Lang Ádám Veszprémben tette le a futball alapjait, s mutatkozott be a felnőttek között. A Győri ETO 2012 nyarán igazolta le, s a mögöttünk álló szezonban már kirobbanthatatlan alapembere volt a csapatnak.

A Vidihez kapcsolódó hír még, hogy az Újpesten is figyelt bosnyák utánpótlás válogatott támadó középpályás Fedor Predragovic is képben van

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése